Yozgat'ta hızlı gelişen alışveriş sektörüne her geçen gün yenileri ekleniyor. Zen-Mar Marketler Zinciri 9 Ekim'de (bugün) yapılacak açılışla ilk halkasını Yozgat'ta atacak.
    Zen-Mar Süper Marketler Gıda Limited Şirketi Yozgat'ta hizmete girmeye hazırlanıyor. Zen-Mar'ın sahipliğini yapan Yaşar Zengin, yılların tecrübesi ile atıldıkları marketler zinciri sektöründe Yozgatlı'ya en iyi hizmeti sunmanın gayretinde olacaklarını söyledi.
    Bugün düzenlenecek görkemli bir törenle Sakarya Caddesi'nde hizmete girecek olacak Zen-Mar'ın açılışına tüm Yozgat halkını davet eden Zengin, Zen-Mar'ın Yozgat'ta yerel marketler arasında bir açılım olacağını söyledi.
    10-15 gün içerisinde de Yerköy'de açacakları şube ile marketler zincirine ikinci halkayı koyacaklarını söyleyen Zengin, şunları söyledi: “Yıl başından sonra da bunun devamı gelecek. Bizim esas sektörümüz gıda toptan işiydi. 1987 senesinde Yerköy'de marketimiz vardı kapatmıştık. Batı Karadeniz'de de ayrıca bir depomuz var. Orada da toptan işine devam ediyoruz fakat Yozgat'ta yerel marketler zinciri olarak Zen-Mar Süper Marketler Gıda Limited Şirketi diye bir kuruluş aşamasına girdik.
    İnşallah Yozgat bir, Yerköy iki, yıl başından sonra da devamı gelir.
    Her 15 günde bir indirimlerimiz devam edecek. İnşallah Yozgat'a da bir faydası olacak. Çeşitlilik ve ucuzlukta iddialıyız, hizmete adayız.”

Editör: TE Bilişim