Bir buçuk yıldır Türk Telekom Yozgat İl Müdürlüğü görevini yürüten Arif Doyuran Aydın’ın tayini Aydın’a çıktı. Doyuran için dün veda yemeği düzenlendi.

                2009 yılında göreve atanan ve başarıyla sürdürdüğü Türk Telekom Yozgat İl Müdürlüğü’nden Aydın İl Türk Telekom Müdürlüğü’ne atanan Arif Doyuran yaptığı konuşmasında duygulu anlar yaşadı.

                Türk Telekom personelleri ve idarecileri ile öğle yemeğinde bir araya gelen Doyuran yaptığı açıklamada; “3 Kasım 2009 tarihinde hizmet bayrağını gururla devraldığım Yozgat ilimiz il Telekom Müdürlüğü görevini Aydın iline il Telekom Müdürü olarak tayinim nedeniyle yeni arkadaşım ve bayrağı devralıp daha yükseğe taşıyacak Yusuf Kaplan beye devretmenin buruk heyecanı içindeyim. İlimizde bulunduğum zaman zarfında severek isteyerek tutkuyla hizmet etmeye çalıştım. Bana yüreğini açan Yozgat halkına iş arkadaşlarıma değerli kamu ve özel kurum yöneticilerine sonsuz teşekkürler ederim. Artık benim bir parçam Yozgatlı oldu bu sıfatı hayatım boyunca gururla taşıyacağım” dedi.

                Yozgat’ta görev yaptığı sürede Telekom adına neler yaptığını da kısaca anlatan Doyuran; “Hizmet sürem içinde ilimizde teknik alt yapı ve müşteri hizmetlerimi güçlendirdik. İlimize katma değer ve istihdam ürettik. 27 Yozgatlı kardeşimizi Türk Telekom’da işe başlattık.

                Müşteri sayımızı artırdık tahsilât oranımızı yükselttik. Sorguna bina inşaatına başladık yeni nesil telekomünikasyon sistemleri kurup en geç bir yıl içinde hizmete açacağız. Kadışehri binasını tamamladık. Yozgat il merkezimize il Telekom Müdürlüğü binası yapım etüdünü hazırladık.

                Haziran ayı gibi Belediyemize Anıtlar Yüksek Kurulundan gelecek onay sonucunda inşaata başlayabileceğiz. Bu projenin hayata geçmesi benim için Yozgat için bir idealin gerçekleşmesi olacaktır. Bu projeyi Yozgatlı hemşerilerime emanet ediyorum” dedi.

                Yozgat’a çok alıştığını ve unutamayacağını belirten Doyuran,” Bu başarılar için önce Yozgatlılara sonra ekibime minnettarlığımı yeniden arz ederim ve haklarını helal etmelerini, dualarını beklerim. Benim hakkım varsa da ben onları canı gönülden helal ediyorum. Her şey Yozgat için olsun Yozgat büyüsün yaşasın ülkemizi milletimizi Allah muhafaza etsin” dedi.

Editör: TE Bilişim