Ak Parti İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz, hafta sonu yapılan, 30 aday adayının katıldığı teşkilat temayül yoklamasının Ak Parti’ye yakışır bir havada, huzurlu ve şeffaf bir ortamda gerçekleştiğini söyledi. Açıkgöz, bundan sonra sürecin parti genel merkezinde kurulan komisyon değerlendirmesi ve parti teşkilatının görüşlerinin neticesinde 11 Nisan’da adayların belirlenmesi ile nihayete ereceğini kaydetti.

            Ak Parti’de milletvekili adaylarının belirlenmesinin kriterlerinden olan ‘Teşkilat temayül yoklaması’ hafta sonu bin 976 delegenin katılımı ile gerçekleştirildi. Temayülü başından sonuna kadar adaletli bir şekilde yöneten Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, katkılarından ötürü misafir milletvekilleri, MKYK üyeleri, aday adayları, delegeler ve partililere teşekkür etti.

            Yimpaş AVM’de yapılan temayül yoklamasında oyların tüm katılımcıların huzurunda yapılan oy sayımı işleminin alenilik ve şeffaflık ilkesi gereği aday adaylarına anonsla duyurulduğuna dikkat çeken Açıkgöz; “Temayül Yoklamasına 30 aday adayımız katılmıştır. Temayül yoklamamızda toplam olarak 1976 teşkilat mensubu arkadaşımız oy kullanılmış olup bu oylardan 46 oy geçersiz çıkmıştır.

            Sakin ve huzurlu bir ortamda gerçekleşen temayül yoklaması tüm aday adaylarımızın oy sayım ve döküm işleminin de  bitirilmesinden sonra birbirlerini kutlamaları ve toplu bir  hatıra fotoğrafı alınması ile sonlanmış bulunmaktadır” dedi.

            Açıkgöz, teşkilat temayül yoklamasının sakin, huzurlu ve kardeşlik iklimi içerisinde geçmesini sağlayanlara da teşekkür etti.

            Açıkgöz şöyle konuştu: “Amasya milletvekili Avni Erdemir’e, Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya’ya, Kadın Kolları MKYK üyesi Semra Birinci’ye, Gençlik Koları MKYK üyesi Elif Arslan’a, teşkilat mensubu tüm arkadaşlarıma, ilçe başkanlarıma, tüm katılımcılara ve özellikle duyarlılıklarından dolayı tüm aday adayı olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

            Temayül neticesinde çıkan sonucun da ülkemiz, milletimiz, Yozgat ve  tüm aday adaylarımız açısından hayırlı olmasını diliyorum.

            Ayrıca basın  mensubu arkadaşlarıma da göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşkilatım adına ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.”

Editör: TE Bilişim