Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, 1 Şubat 2011 tarihi itibari ile uygulanmaya başlanan ücretli oto park kurallarına ilçe halkının uymasını istedi.
    Belediye başkanı Ağaoğlu, Yerköy’de uygulanmaya başlanan ücretli oto park uygulamasının olumlu sonuçlar verdiğini ifadelerinde bulundu.
    Ağaoğlu, Yerköy ilçe Trafik komisyonunun ilçe merkezindeki trafik ve park sorununu çözmeye yönelik olarak almış olduğu kararın il trafik komisyonu başkanlığı tarafından da onaylandığını belirtti.
    Bu karara istinaden şehrin içinde trafik sorununa köklü çözüm getirilmeye başlandığını vurgulayan Ağaoğlu, “Yerköy İlçemizde ilk olarak trafik levhalarının yerlerine konulması ile başlayan çalışmalar sonucu kararda belirtilen ücretli otopark uygulamaları Belediye tarafından hayata geçirildi. İlçe merkezinde kısmen de olsa ücretli otopark uygulaması sonuç vermeye başladı. Halkımızın ve esnaflarımızın bu uygulamadan memnun olduklarını gözlemliyoruz.”dedi.
    Ağaoğlu, bu uygulamada alınan karar neticesinde halkımızın trafik konusundaki şikâyetlerinin göz önünde bulundurularak komisyon kararı alınmasının belediyenin elini güçlendirdiğini vurguladı.
    Ağaoğlu, “Alınan ve uygulanılan bütün kararlar Yerköy halkının menfaatleri içindir ve bu nedenle de ilçe halkımızın bu kararlara uymalarını önemle rica ederim.” dedi.

Editör: TE Bilişim