Şehir Merkezinde Öncelikli olarak Vakıftan yararlanan, sosyal güvenliği bulunmayan ailelere kömür yardımında bulunan ve şimdi ise kısmi ve dar gelirli ailelere kömür yardımına devam eden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kömür dağıtımına ve yeni kayıtlara tüm hızıyla devam ediyor.
    İl merkezinde bulunan, sosyal güvencesi olmayan ailelerin kömür dağıtımlarını kış gelmeden bitiren ve dar gelirli ailelerde ise şehrin güney tarafındaki mahallelerde bulunanlardan Şeyh Osman Mahallesi dışındaki her yerin dağıtımının tamamlandığı, kuzey bölgede yer alan mahallelerde de 2 bin ton civarında kömür dağıtımı yapılacağı öğrenildi.
    Bu hafta içerisinde de kalan tek mahallenin dağıtımı tamamlandıktan sonra şehrin kuzey bölümünde bulunan mahallelere dağıtımlar başlayacağı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre şehir merkezinde şimdiye kadar 2500 ton kömür dağıtımı yapıldı.
    Merkeze bağı bulunan 3 kasaba ve 62 köye ise bin ton kömür dağıtımının yapıldığı, geriye kalan 31 köyde bulunan ihtiyaç sahiplerine yaklaşık 400 ton kömürün en geç üç hafta içerisinde dağıtılacağı da edinilen bilgiler içerisinde.
   
Editör: TE Bilişim