Yozgat'ta Avea-Callpex işbirliği ile kurulan ''Yozgat Çağrı Merkezi'' açılışı ve Valilik tarafından kurulan ''Mehteran Takımı'' ilk konseri  TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın da katılımı ile gerçekleştirilecek.
Meclis Başkanı Çiçek ve beraberinde gelecek olan iki bakan Saat 10.00'de Yozgat'a gelerek Vali Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yusuf Başer'i makamlarında ziyaret edecek. Bakanlar Bozdağ ve Yıldırım, AK Parti İl Teşkilatını ziyaret ederken, Meclis Başkanı Çiçek Grant Eser Hotel'e geçerek bir süre dinlenecek.
Meclis Başkanı Çiçek ve Bakanlar, saat 11.00'da Yozgat Çağrı Merkezi'nin açılış törenine katılmak üzere Bilal Şahin Mahallesi Hacı Ahmet Yesevi Caddesi'ndeki Kapalı Fuar Alanı sahasına geçecek. Yozgat Çağrı Merkezi'nin resmi açılışı törenine, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte Yozgat Valisi Necati Şentürk ile Callpex Genel Müdürü Oğuz Taşkent, Avea CEO'su Erkan Akdemir ve Callpex Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Sabancı, Birkan Babakol,  Haluk Emiroğlu, Kemal Cılız, Turgut Gürsoy da katılarak birer konuşma yapacak.

Editör: TE Bilişim