Kızılay Sorgun Şube Sekreteri Tahir Demirel, Sorgun Kızılay Şubesi olarak ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmaya devam ettiklerini söyledi.
Demirel; “Sosyal Hizmetlerden Zafer Kamber ve Mehmet Sarıbaş ile İstanbul Kartal Şube’den Neslihan Bayrak Hanfendinin destekleri ile Kızılay Genel Merkezi’nden Şubemize getirdiğimiz 100 adet Mont, 100 çift Ayakkabı ve 100 çift Eldivenleri İhtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıttık. Malzemelerin temininde bize destek olan Zafer Kamber ve Mehmet Sarıbaş Bey ile Neslihan Bayrak Hanımefendiye desteklerinden dolayı Sorgun Kızılay Şube olarak şükranlarımızı Sunarız” dedi.
Demirel şöyle konuştu: “Mont, ayakkabı ve eldivenleri Sayın Kaymakamımız Levent KILIÇ beyin belirlemiş olduğu Yavuz Selim, Fevzi Çakmak, Ertuğrul Gazi, Özcan Yıldırım, Atatürk, Fatih, Feyzullah Bektaş, Akşemsettin ve Ş.Önder ilk ve orta öğretim okullarına eşit şekilde dağıtımını yaptık. Bu malzemelerin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında bizlere destek olan Sayın Kaymakamımız Levent Kılıç ve okul müdürlerimize ayrı ayrı teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Sorgun Kızılay Şube olarak elimizden geldiğince gelen maddi ve nakti yardımları ihtiyaç sahibi Sorgun halkına adil şekilde dağıtmaya devam edeçeğiz. Bizleri yalnız bırakmayan devlet büyüklerimize buradan tekrar teşekkürlerimizi iletiriz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim