Yozgat Belediyesinin destekleriyle başlatılan Araştırmacı Yazar Ertuğrul Kapusuzoğlu, emekli öğretmen Mehmet Yancıoğlu ve fotoğraf sanatçısı Oktay Yıldırım’ın organizesinde eski Askerlik Şubesinde devam eden ‘Bir Dokunuş Projesi’ne destekler çığ gibi büyüyor.
Kentte ‘Çocuk gülerse dünya güler’ anlayışı ile hazırlanan ‘Bir Dokunuş Projesi’ kapsamında Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilen etkinler sonunda toplanan gelirlerle ihtiyaç sahibi çocukların bayramlıkları alınacak.
Daha önce projeden elde edilecek gelirlerle 150 çocuğun bayramlık ihtiyacının karşılanacağını açıklayan fotoğraf sanatçısı Oktay Yıldırım bu sayının 300’e çıktığını belirtti.
Projenin beklenilenden daha yoğun bir katılımla devam ettiğini söyleyen Yıldırım, “Ramazan ayının 16. günündeyiz. Destekler ihtiyaç sahibi çocuklarımız için artarak devam ediyor. Şu an itibariyle projede 20 bin lira civarında nakdi yardım toplandı. Nakdi yardımların yanı sıra vatandaşlarımızdan ayni yardımlarda geliyor. Onları da ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırıyoruz” dedi.
Projenin tanıtımında elde edilecek gelirle 150 çocuğun bayramlık ihtiyacını karşılayacaklarını duyurduklarını söyleyen Yıldırım, “Projeye katılım beklediğimizden daha fazla oldu. Biz de hedefimizi iki katına 300 çocuğa çıkardık. İnşallah Ramazan Bayramında 300 çocuğumuzun bayramlık ihtiyaçlarını karşılayacağız” şeklinde konuştu.
Çocukların bayramlık alışverişlerini yerel esnaftan yapacaklarının altını da çizen Yıldırım, bayram girmeden 300 çocuğu bayramlık kıyafetleriyle buluşturacaklarını sözlerine ekledi.


 

Editör: TE Bilişim