Yozgat’ta sinema sektörüne yeni bir ivme kazandıracak olan Cinemaximum, Türkiye’de yeni konsepttini ilk defa Yozgat Novada Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde hizmete sundu. Açılışa Koreli yatırımcı şirket CJ GGV Şirketi’nin CSO Minkyu KIM, Novada AVM Yönetim Kurulu Başkanı Osman Coşkun, Operasyon Direktörü Hakan Arıkan, Coşkun Şirketler Grubundan Hasan Coşkun, mağaza yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. 
Saat 19.00’da başlayan açılış programı Cinemaximum salonunda gerçekleşti. Yozgat’ta hizmete giren salonun en önemli özelliklerinden bir tanesi Türkiye’de sadece iki salonda bulunan SONY 4K teknoloji sisteminin burada da uygulanmış olması. 
Açılış öncesi bir konuşma yapan CJ GGV Şirketi CSO’su Minkyu KIM, Türkiye’de ilk defa dünya teknolojisinin en üst seviyede kullanıldığı salonlarından bir tanesini İstanbul’da değil de Yozgat’ta açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. 
Türkiye’nin hiçbir şehrinde bu tür teknik imkanlarla donatılan salon bulunmadığına dikkat çeken KIM, Yozgat’ın diğer Cinemaximum’lar için birinci derecede önem arz ettiğini kaydetti. 
“Gelecekteki tüm konseptler Yozgat’taki sisteme dönecek, Yozgat’ı rol model alacak” diyen KIM, Yozgatlılar adına duyduğu mutluluğu dile getirdi. 
Türk filmlerine bundan sonra daha çok yatırım yapacaklarının altını çizen KIM; “Bundan sonra Türk filmlerine daha çok yatırım yapacağız. Bu güzel halk ve Türk filmlerinin birleşmesi ile hem şehre hem de AVM’mize önemli katkılar sağlayacaktır. Emeği geçen tüm arkadaşlara ve ekibe teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Novada Alışveriş ve Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Coşkun da, kısa bir teşekkür konuşması yaptı. 
Coşkun; “Açık söylemek gerekirse böyle bir salon beklemiyordum. Yapıya, konsepte ve sisteme hayran kaldım. Herkese minnettarım” diye konuştu. 
Operasyon direktörü Hakan Arıkan ise büyük şehirlere örnek olacak bir sinema salonunun Yozgat’ta hizmete girmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Sinema müdürü Ali Çekmenoğlu’nun tanıtımı ile son bulan konuşmaların ardından katılımcılar sinemanın açılış kurdelesini kesti. Daha sonra salonda deneme sunumları gerçekleştirildi. 
Cinemaximum Yozgat Novada’da açılış kapsamında belirli gün ve seanslarda  ‘Maşa ile Koca Ayı’, ‘Kolonya Cumhuriyeti’, ‘Özgürlüğün Sesi Bilal’, ‘ Dağ II’, ‘Nane ile Limon’ ve ‘Görümce’ filmleri ücretsiz izlenebiliyor. Öte Yandan 16 Temmuz tarihine kadar Mars Cinema Club üyelerinin ilk biletleri yüzde 50 indirimli olacak.
6 SALON 608 KOLTUK
Yozgat Cinema-ximum’un Türkiye’deki yatırımcı firması sektörün öncü sinema gurubu olan Mars Cinema Group. Açılışa özel birbirinden avantajlı kampanyaları ziyaretçilerle buluşturan Cinemaximum, 6 yeni salonu toplam 608 koltuk ile 16 Haziran 2017 Cuma günü kapılarını sinemaseverlere açtı. Cinemaximum Yozgat Novada aynı zamanda CJ CGV’nin dünyadaki 400. sineması olarak kapılarını açtı.
Mars Cinema Group’un avantajlı dünyasına giriş imkanı sunan Cinemaximum; üyelerini birbirinden cazip fırsatlarla buluştururken; sinemaseverler vizyondaki filmlerin biletlerini Cinemaximum sitesi üzerinden de hızlı bir şekilde alabiliyor.
Cinemaximum Yozgat Novada, ergonomik koltukları, özel akustik ses sistemi, geniş oturma düzeni, duvardan duvara uzanan perde tasarımı ile salonun her noktasından mükemmel görüş alanına sahip… Sinema keyfini eşsiz bir deneyime dönüştürecek olan Cinemaximum Yozgat Novada, gerçeğe yakın kristal netliğindeki 3 boyutlu görüntü kalitesi ile 3D sinema avantajını da ziyaretçilerine sunuyor.

Editör: TE Bilişim