Sahipliğini Emin Sarı'nın yaptığı Bin Anadolu Alışveriş Merkezi, bu gün saat 10:00'da düzenlenecek açılış töreni ile hizmete girecek.
    Gıda, giyim, ayakkabı, unlu mamuller gibi farklı ihtiyaçları bünyesinde barındıran alışveriş merkezi, aynı zamanda oluşturulan 'mısır çarşısı' bölümü ile de Sorgunlulara farklı bir konsept sunuyor.
    Mağazada satışa sunulacak unlu mamuller Bin Anadolu'nun kendi üretimi olarak satışa sunulacak.
    Bin Anadolu Alışveriş Merkezi Hanbaşı Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No: 62 Sorgun adresinde bulunuyor. 5 katlı mağazanın ilk etapta 2 katı hizmete girecek. 5 bin 500 metre kare alan üzerine kurulan Bin Anadolu Alışveriş Merkezi'nin alt katı gıda ve mısır çarşısından oluşurken, üst kat giyim ve ayakkabı reyonları ile Sorgunlulara hizmet verecek.
    Türkiye'nin tanınmış, kalitesi kabul görmüş markalarını bünyesinde barındıracak olan Bin Anadolu Alışveriş Merkezi'nin sahibi Emin Sarı, Sorgunlulara yakışır, ilçenin en büyük alışveriş merkezini hizmete açmanın mutluluğu ve gururunu yaşadığını söyledi.
    Sarı; “Sorgun her geçen gün gelişen, geliştikçe de ihtiyaçları artan bir ilçe.
    Biz de Bin Anadolu ile Sorgunlulara farklı ve ihtiyaçlara hitap eden bir alışveriş merkezi sunmanın gayreti ile her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünerek tasarladık.
    Sorgun her şeyin en iyisini hak ediyor, biz de en iyisin sunmaya çalıştık” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim