Yerköy Lisesi'nin birinci ve ikinci dönem mezunları tam 40 yıl sonra Ankara'da bir araya geldiler. Duygulu anların yaşandığı buluşmada, aynı sırayı, okulu paylaşan dünün öğrencileri bol bol sohbet edip, eski günleri yad ettiler.
    19 Haziran 2010 Cumartesi günü Gazi Üniversitesi'nin Ankara Gölbaşı'ndaki Sosyal Tesislerinde Armağan Gayretli, Metin Cihangiroğlu, Yaşar Yılmaz, Mustafa Kozanoğlu ve Mustafa Salmanlı'nın tertipleyip, ev sahipliği yaptığı 160 kişinin aileleriyle katıldığı ''40 Yıl sonra bir arada'' yemeğinde, görülmeye değer duygusal anlar yaşandı.
    Bir zamanlar Yerköy Lisesi'nin genç öğrencileri bu günün 50'li yaşları geride bırakmış, saçlarına aklar düşmüş , çoğu dede olmuş mezunların, büyük bir çoğunluğu, birbirlerini tanımakta zorlandılar.
    Gecenin geç saatlerine kadar süren yemekte, bu güzel birlikteliğin, bundan sonraki yıllarda yurdun değişik yörelerinde yapılmasına çocuk ve torunların da özellikle katılımlarının sağlanarak babalarının, dedelerinin dostluklarını kendi aralarında da nesilden nesile devam ettirmelerinin sağlanması dilekleriyle yemek sona erdi. Mezunlar günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Editör: TE Bilişim