İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Gamsız, Akdağmadeni ilçesindeki okullarda incelemelerde bulundu.

     Akdağmadeni ilçesine bağlı 14 taşıma merkezli ilköğretim okullarında incelemede bulunan Gamsız, daha sonra İlçe Merkez orta öğretim ve ilköğretim okul müdürleri ile Öğretmenevinde toplantı yaptı.

     Gamsız burada yaptığı açıklamada, ''İlçemize bağlı köylerdeki taşıma merkezli ilköğretim okullarımızın 14 tanesini gezdik. Yarın ilçe merkez okullarımızı gezeceğiz, sorunları yerinde görüp, çözümlemeye çalışacağız'' dedi.

     3 Mart tarihinde alınan kararları yürürlüğe koymak suretiyle ilin eğitimdeki başarı seviyesinin üst sıralara çıkarılmasında azami gayret sarf edildiğini kaydeden Gamsız, öğretmenlerle yaptığı toplantılarda çalışmalar hakkında bilgiler aldığını anlattı.

     Akdağmadeni ilçesinde gezdiği okullarda sorun görmediğini, okulların temiz ve düzgün olduğunu ifade eden Gamsız, ''Akdağmadeni'nde eğitimin ilçeler bazında daha üst sırala çıkacağına inanıyorum.

                Akdağmadeni'nde gerçekten de bugün gitmediğim köylerde pırıl pırıl genç öğretmenlerimizle karşılaştım. Hepsi görevini bilen, öğrencilerini nasıl yetiştirmeleri konusunda çareler arıyor.

                Bu da beni oldukça mutlu etti'' diye konuştu.

Editör: TE Bilişim