Yaklaşık bir haftadır Antalya’da ligin ikinci yarısının hazırlıklarını sürdüren Yimpaş Yozgatspor ilk maçını Pazar günü Batman Petrolspor ile oynayacak.
Kırmızı siyahlı ekibin teknik direktörü Semih Tokatlı, ligde oynadıkları son müsabaka olan Belediye Vanspor maçı sonrasında takımla birlikte 10 günlük bir çalışma fırsatı bulduğunu söyledi. Bu 10 günlük çalışma sırasında oyuncuları tanımaya ve oyun yapılarını çözmeye çalıştığını dile getiren Tokatlı, ‘’5 Ocak Pazar günü Batman Petrolspor ile kamp yaptığımız Side’de bir hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz’’ dedi.
Batman Petrolspor ile oynayacakları hazırlık maçını önemsediğinin altını çizen Tokatlı, ‘’Batman Petrolspor ile oynayacağımız hazırlık maçı benim için çok önemli çünkü, takımı, oyuncularımı tanıma ve kafamdaki oyun sistemini oyuncular üzerinde oturtturma açısından hazırlık müsabakalarını önemsiyoruz. Batman Petrolspor ile oynayacağımız ilk hazırlık maçında takımımın ne durumda olduğunu oyuncularımın neler yapabildiğini görme fırsatı bulacağım. Böylece takımımı da daha iyi tanımış olacağım. Daha önceden de söylediğim gibi hazırlık maçları hiçbir zaman lig için ölçü değildir. Ama ben bu takımın başına yeni geldim ve bazı oyuncuları tanımama karşılık onlarla hiç çalışmadım durumlarını ve neler yapabildiklerini bilmiyorum bu nedenle de hazırlık maçları lig için ölçü olmasa da bizlerin takımı tanıması açısından bir ölçü oluyor. Takımı ne kadar iyi tanırsak ligin ikinci yarısında takımımız o kadar çok başarılı olur. Yeni transferlerimizin aramıza katılmasıyla beraber takımımızın daha da güçleneceğine inanıyorum. Yimpaş Yozgatspor’un eksik yerlerini gidermemiz durumunda ligin ikinci yarısında sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim