Yozgat İlim Yayla Cemiyeti Şube Başkanı Ahmet Topuz ve yönetim kurulu üyeleri hafta sonu ziyaret ettikleri İleri Gazetesi aracılığı ile tüm gençleri ücretsiz yaz kurslarına katılmaya davet etti. 
Gazetemiz Genel Koordinatörü Erhan Kayhan’a kurslar hakkında açıklamada bulunan Topuz, eğitimli bir gençlik, milli ve manevi değerlerle donanmış gençler yetiştirmenin gayreti ile çalıştıklarını söyledi. 
Bu amaçla yürüttükleri faaliyetlerini yaz tatili boyunca açacakları bir birinden farklı yaz kursları ile devam ettireceğini duyuran Topuz, Kur’an-ı Kerim kurslarından, dini değerler eğitimine, basketbol, yüzme, tenis gibi pek çok alanda kursların bulunduğunu belirtti.
Topuz, insana yapılan yatırımın en kıymetli yatırım olduğunu vurguladığı açıklamasında, tüm gençleri yaz kurslarına katılmaya davet etti. 
Gazetemiz Genel Koordinatörü Erhan Kayhan da sivil toplum kuruluşlarının topluma katkı sağlama adına yürüttükleri faaliyetler bakımından İlim Yayma Cemiyetinin dün olduğu gibi bu gün de önemli faaliyetlere imza atmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyaretlerinden ötürü cemiyet başkanı Ahmet Topuz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Kayhan, yaz kurslarının gençlerin vakitlerini dolu dolu, eğlenerek, öğrenerek ve değer yargılarını tanıma ve hissetmeleri adına önemli olduğunu vurguladı.

 

Editör: TE Bilişim