Milli Prodüktivite Merkezi'nin (MPM), Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Personeline yönelik "Yönetim Analizi Yöntemleri ve Araçları" konulu yetkinlik geliştirme programı kapsamında düzenlediği eğitimler tamamlandı. Eğitim programının tamamlanmasının ardından, eğitime katılanlara sertifikaları düzenlenen törende konuşan Ak Parti Yozgat Milletvekili Osman Coşkun, her bireyin öncelikle kendini geliştirmesi ve bilgilenmesi gerektiğini söyledi.
    MPM'de gerçekleştirilen sertifika törenine; Yozgat Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Osman Coşkun, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ali Boğa, MPM Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Ünal, MPM Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Peşkircioğlu, MPM Eğitim Bölüm Başkanı Yıldız Ulucan Artar ile MPM yöneticileri ve eğitimlerde görev alan uzmanlar katıldı.
    Yozgat Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Osman Coşkun törende yaptığı konuşmada, hem bireyler hem kurumlar açısından son derece önem taşıyan bilginin/eğitimin devletlerin ayakta kalmasını sağlayan temel unsurların da başında geldiğini söyledi.
    Coşkun, konuşmasında bireylerin kendilerini hemen her konuda geliştirmesinin önemine de dikkat çekti. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ali Boğa ise, ilim öğrenmenin sınırı olmadığını, herkesin kendisini geliştirmesi konusunda çaba göstermesi gerektiğini söyledi.
    Müsteşar Ali Boğa, "Kendisini yenileyenin yenilmeyeceğini" de sözlerine ekledi. MPM'nin ciddi bir uzman kapasitesi olduğunu ifade eden Müsteşar Ali Boğa, "Eğitimlerde emeği geçen MPM yöneticilerini ve uzmanlarını tebrik ediyorum. Eğitimlerin Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Personeline hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. MPM Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Ünal ise, yoğun eğitim programının başarılı bir şekilde sonuçlanmasından duyduğu mutluluğu ifade ederek başladığı konuşmasında, MPM'nin gerçekleştirdiği eğitimlerin hemen hemen yarısının Silahlı Kuvvetler personeline yönelik olduğunu, bunun da sivil kurumlar ile askeri kurumlar arasındaki işbirliğinin bir göstergesi olduğunu söyledi.
    "MPM olarak, eğitimlerimizde öğretirken öğreniyoruz" diyen Ünal, konuşmasının sonunda eğitimlerde emeği geçen herkese teşekkür etti. Eğitime katılan Deniz Kuvvetleri personeli ise, beklentilerinin üzerinde gerçekleştirilen eğitimlerin, Komutanlıktaki çalışmalarda belirleyici ve etkili olacağını söylediler. Konuşmaların ardından, eğitime katılanlara sertifikaları verildi. 14 farklı konuyu içeren ve MPM Uzmanları ile Dış Eğitmenler tarafından verilen eğitimler 23 gün sürdü.
Editör: TE Bilişim