2009 yılında Tarım Seferberliği kapsamında Tarım ve Köy işleri Bakanlığı ile Deniz Bank işbirliğiyle hayat bulan “2 bin 500 Köye 250 bin Kitap” projenin dünkü adresi Yozgat oldu. Yozgat’ta köylere 5 bin kitap dağıtılacak.

Son 3 yıldır tarım sektöründe en yüksek tutarda kredi kullandıran özel banka olarak sektöre sağladığı finansal desteğin yanı sıra, üreticiyi bilgilendirme ve bilinçlendirmeye yönelik danışmanlık hizmetleriyle de Türk tarımına katkı sağlamayı amaç edinen Deniz Bank yeni ürün ve hizmetlerle çiftçinin yanında olmaya devam ediyor.

                Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyan “Bin Köye 100 Bin Kitap” projesinin üreticilerinden büyük ilgi görmesi sonucunda proje kapsamını genişleterek” Bin 500 Köye 150 Bin Kitap” daha götürme kararı alan Tarım ve Köy işleri Bakanlığı ile Deniz Bank, “ 2 Bin 500 Köye 250 Bin kitap” ulaştırarak, yayınlanan 100 ayrı çeşitteki tarımsal içerikli kitapla üreticilerin daha bilinçli üretim yapmalarına ve daha yüksek verim almalarına katkı sağlanması bekleniyor.

                Dün Tarım İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıyla kitaplar dağıtılırken toplantıya, Deniz Bank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı, Tarım İl Müdürü Ünal Koçak, Çiftçi Eğitim Şube Müdürü Cem Gürel, Deniz Bank İşletme ve Tarım Bankacılığı Orta Anadolu Bölge Satış Müdürü Emre Türker, Deniz Bank Yozgat Şube Müdürü Mehmet Şahin, Deniz Bank Tarım Bankacılığı Orta Anadolu Bölge Sorumlusu Özgür İnan Öztürk, Tarım İlçe Müdürleri, kitap dağıtımı yapılacak köylerin tarım danışmanları ve köy muhtarları katıldı.

                İlk Kitap setini Tarım İl Müdürü Ünal Demir teslim ederken konuşma yapan Deniz Bank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı,” Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğümüz yoğun faaliyetler, yenilikçi ürünlerimiz ve sosyal sorumluluk projelerimiz ile Türk çiftçisinin gelişmesine, bilinçlenmesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz.

                Şubelerimizde ki çoğunluğu ziraat mühendislerimizden oluşan müşteri temsilcilerimiz ile yatırımcılara ve üreticilere Deniz Bank farkıyla kaliteli hizmeti götürmek de hedeflerimiz arasında yer alıyor” dedi.

Editör: TE Bilişim