ADI Ali Erbaş’mış…. 
ATATÜRK’e iğneli sözler söyleyen, Ata’ya lanet okuyan Fesli Kadir’in can arkadaşı, 10 Kasım’larda Atatürk ve Kuvay-ı Milliyeci kahramanlara bir Fatihayı çok gören bir  din adamı..!  
Bu sayın Ali Erbaş ve onun gibi  düşünenlerin Atatürk’e düşmanlıklarının altında yatan, medreselerin kapatılması. Hocaların nemalarının kesilmesi. Medrese tosuncuklarının savaşa gitmemeleri, eli silah tutan Türkler  yediden yetmişe cepheye koşarken, medrese tosunlarının  yan gelip yatmalarının önlenmesinin kuyruk acısı depreşiyor… 
Acaba Fesli Kadir’in dediği gibi “Yunan galip gelseydi’’ o medrese tosuncukları papaz olacak, camiler kapatılacaktı. Sizin oturmuş olduğunuz  makamı Atatürk’e borçlu olduğunuzu  bilmeyecek! kadar bilgi yoksunu olduğunuz gün gibi açıktır, üstelik Fatih Sultan Mehmet’in iddia edildiği beddualı bir fermanı da yoktur.  
Bırak Atatürk’e söz söylemeyi de şu Diyanet Vakfını Sayıştay bir incelesin. 
Bak hoca bana zındık demeyesin, beş vakit namazını  kılan, dört defa hacca gitmiş bir Türk ve Müslümanım. Bu bağlamda sizin Diyanet İşleri Başkanlığınızı red ediyorum. Yüce Allah sizi ve sizin gibi düşünenleri ıslah etsin. (Amin)