Büyük bir emek ile hazırlanan ve uzun süre uğraşlar verilen Genç Baskı Gazetesi’nin dördüncü sayısı okuyucuları ile buluştu.

Genç Baskı3

İletişim Fakültesi adına Dekan Prof. Dr. Zülfiye Acar Şentürk sahipliğinde çıkan Genç Baskı Gazetesi, dördüncü sayısında Yeşilçam’ın Sultanı Türkan Şoray’ı manşete taşıdı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün desteğiyle Yozgat Valiliği, Yozgat Belediyesi ve Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğü paydaşlığında 8-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 3. Bozok Film Festivali kapsamında Yozgat’a gelen Türkan Şoray, büyük ilgiyle karşılandı.

Yozgat İl Başkanı Aydoğmuş'tan istihdam müjdesine sert tepki! Yozgat İl Başkanı Aydoğmuş'tan istihdam müjdesine sert tepki!

Genç Baskı2

GENÇ İLETİŞİMCİLERİN KALEMİNDEN

3.⁠ ⁠Bozok Film Festivaline geniş yer verilen Genç Baskı Gazetesinde öne çıkan bir diğer haber ise “Siyah Tepki” başlıklı kadın cinayetleri ve çocuk hakları ihlallerine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen yürüyüş haberi oldu.

Genç Baskı1

İletişim öğrencilerinin kaleminden Teknofest 2024, genç mezunların kariyer mücadelesi, sosyal ikilem, otobüs seferleri gibi birçok konunun yer bulduğu gazetenin yeni sayısı okurların beğenisine sunuldu.

Genç Baskı Gazetesi’nin baskı öncesi hazırlık sürecinde Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Yasin Nazım Kayhan ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Sema Nur Koçaker, grafik tasarım ve mizanpaj noktasında genç iletişimcilere destek oldu.

Muhabir: Hakan Demirbaş