Kırşehir’in Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu, ilçeyi daha güzelleştirme hedefiyle yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.
Başkan Hakanoğlu, "Adına yakışır bir şekilde, ilçemizi çiçeklerle süslüyoruz" diyerek, başlatılan yeni proje ile Çiçekdağı ile Yerköy arasındaki 5 kilometrelik orta refüjün çiçeklerle ve süs bitkileriyle donatılacağını duyurdu.
Belediye tarafından yürütülen bu projeyle, ilçenin görsel zenginliği artırılacak ve çevreye estetik bir katkı sağlanacağını belirten Hakanoğlu, “Projenin, bölgedeki yeşil alanları artırarak hem doğaya hem de halkın yaşam kalitesine katkı sunması hedefliyoruz. Çiçekdağı halkının da desteğiyle yapılan bu çalışmanın, ilçenin genel görünümüne değer katmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.