GENE bir reklam...
Bizim kuşak iyi bilir...
Hatırlarsanız daha önceki bir makalemde de "YOKTUR ASLINDA BİRBİRLERİNDEN FARKLARI'' başlığı altında reklam spotunu ana başlık yapıp siyasetçilere, özelliklede ana muhalefet partisine ve parti içindeki eski kuşak, miadını tamamlamış siyasetcilere(!) dokundurmuştuk.
Bugün gene bizim dönemin güzel bir reklam spotunu kullanalım dedik.
ALİ, VELİ, SELAMİ PİL GETİRİN!!!
Bilmem hatırlar mısınız? Eskiden reklâmlarda pil reklâmı yapan bir firma vardı. Tarih mi? Oldukça eski bir zaman dilimininde. Şimdi söylersek yaşta ortaya çıkacak(!) Siz Google amcaya sorarsanız o size bunun cevabını verecektir. Bu reklamda pil'in kalitesini anlatabilmek için, "Ali, Veli, Selami Pil getirin" diye reklâm yapıyordu ki Pil'in ağırlığını ve kalitesini vatandaş daha iyi anlayabilsin.
Eeeee. 
Bunun yazımız ile ne alâkası var diyebilirsiniz. Hemen mevzuya geçelim o halde.
Malum son dönemlerde ana muhalefet partisi içinde taciz, tecavüz, ihalelere fesat karıştırmak, makam ve mevkilere akrabalara, eş ve dosta kıyaklar yapmak vs vs gibi  partiyi küçük düşürücü bir çok yazılı ve görsel haberleri duyduk, gördük ve izledik.
Beklenirdi ki; bunlar ile alâkalı anında, sıcağı sıcağına sert tedbirler alınsın ve seçmene seçmenlerine güven versin. Lâkin ne Chp seçmenine, ne de parti dışındaki vatandaşa bir güven ver(e)mediler.
İstenilirdi ki yüz kızartıcı olayları işleyenler adliyeye sevk edilsin...
İstenilirdi ki; tacizciler parti disiplin
kurulunun ACİL TOPLANTISI sonucunda PARTİ İLE ALAKALARI kesildiği kamuoyuna paylaşılsın.
İstenilirdi ki; mağdurlardan ve milletten ÖZÜR DİLİYORUZ!... açıklaması gelsin.
Olmadı...
Hiçbiri olmadı...
Olmayacakta.
Zira hâlâ, sütten çıkmış ak kaşık gibiler. Üstüne üstlük; bir de yavuz hırsız misali sözleri ve davranışları ile sabırları zorluyor, vicdanları ise zir-ü zeber ediyorlar.
İşte bu yüzden HARD DİSKİ tekrar elden geçirmeleri revize etmeleri gerekiyor. Belki de;
PİLLERİ DEĞİŞTİRMELERİ GEREKİYOR.
Kısacası ana muhalefet partisine her halükârda bir enerji gerekiyor. Ne diyelim bilemedim. Aklıma gelen ise geçmişlerde bir nostalji günümüzde ise bir hakikat olarak dilimizde adeta peselenk olan o söz geliyor.
ALİ, VELİ, SELAMİ PİL GETİRİN!!!
Selam ve dua ile.