AK Parti Yozgat İl Başkanı Hasan Kandemir, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve milletvekilleri, çeşitli ilçelerdeki ziyaretlerini ve Ramazan ayı kapsamında gerçekleştirdikleri iftar programlarını sürdürüyor.
İlk olarak, Sorgun’a bağlı Çiğdemli Belediye Başkanı İsmail Biçer ve belediye personelini ziyaret eden AK Parti Yozgat İl Başkanlığı, şehrin kalkınması ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunulması adına verimli istişarelerde bulundu. Birlik ve beraberlik içinde çalışmaların hız kesmeden devam edeceği vurgulandı.
İl Başkanı Hasan Kandemir ve teşkilat mensupları, Sarıkaya’ya bağlı Karayakup Belediye Başkanı Talat İbiş ile de bir araya gelerek, ilçenin gelişimi ve hizmetlerin halkla en verimli şekilde buluşturulması için görüş alışverişinde bulundular.
Çayıralan İlçe Başkanlığı'na yönelik yapılan ziyarette, Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleştirildi. Milletvekilleriyle birlikte ilçede kalkınma, vatandaşların refahı ve hizmetlerin etkin ulaşması adına istişarelerde bulunuldu. Çayıralan Belediye Başkanı Ahmet Kaygısız ve Çayıralan Kaymakamı Ferit Can ile de istişarelerde bulunuldu.
Çayıralan’daki COMASK fabrikasında üretim süreçlerini yerinde inceleyen AK Parti Yozgat Teşkilatı, sanayi ve yerel ekonomiyi güçlendirme adına değerlendirmelerde bulundu. İşletmelere destek vereceklerini belirten teşkilat, üretimin önemini vurguladı.
Çandır İlçe Başkanlığı'na yapılan ziyaretle, ilçedeki gelişim ve vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik istişarelerde bulunuldu. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalara hız kesmeden devam edileceği ifade edildi.
Boğazlıyan’daki şeker fabrikası da ziyaret edilen diğer önemli bir nokta oldu. Fabrikanın işleyişi hakkında bilgi alarak, çiftçilerin emeğiyle şekillenen bu değerli tesisin gelişimi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Boğazlıyan ve Çandır’daki esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi. İlçe halkının talepleri dinlenerek, yerel kalkınma adına istişarelerde bulunuldu. Boğazlıyan’daki gönül sofrasında ise hemşehrilerle oruç açan AK Parti Yozgat Teşkilatı, Ramazan’ın bereketini ve dayanışma ruhunu paylaştı.
Son olarak, Boğazlıyan Ovakent Kasabası’nda yapılan değerlendirme toplantısında, beldenin gelişimi ve halkın talepleri doğrultusunda yapılacak çalışmalar üzerine istişareler yapıldı.
AK Parti Yozgat Teşkilatı, Ramazan ayının bereketiyle, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Yozgat için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.