Yozgat Bozok Üniversitesinde iftar buluşması Yozgat Bozok Üniversitesinde iftar buluşması

Ramazan ayının manevi atmosferinde, Yozgat’ın farklı mahallelerinde gerçekleştirilen iftar programları, halkla yakın ilişkiler kurmayı hedefliyor.

Kadın Kolları üyeleri, ev ev gezerek vatandaşlarla iftarlarını açıyor, onların dertlerini dinliyor ve Ramazan’ın birlik, beraberlik ruhunu birlikte yaşama fırsatı buluyor.

Yozgat İl Kadın Kolları Başkanı Erva Kevser Yaşar, "Bu projeyle sadece iftarı paylaşmakla kalmıyor, vatandaşlarımızla daha güçlü bağlar kuruyoruz. Ramazan’ın getirdiği manevi huzuru, gönüllere dokunarak paylaşmak bizim için çok önemli" dedi.

Gönül Sofrasında Buluşuyorlar1

Bu tür etkinliklerle halkla iç içe olmayı, onların taleplerini ve ihtiyaçlarını yerinde dinlemeyi amaçladıklarını belirten Yaşar, “Gönül Sofrası Yozgat'ta büyük ilgi görerek, Yozgatlılar arasında dayanışma ve kaynaşma sağlıyor” dedi.

Muhabir: Alpaslan Demir