Yozgatlı iş insanı Cenker Doğan, Gençlik Merkezleri personeli ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.
Ziyaret sırasında, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelleri Serkan Gür, Nihal Gözen, Nisa Uysal ve Şuaip Koyuncuoğlu da yer aldı.
Ziyaretin başında, Gazeteciler Günü’nün önemi vurgulanırken, yerel kurumların işbirliği ve gazetecilere verdikleri desteğin önemi üzerinde duruldu. Ziyaretin ardından, medya sektörü ve yerel gazeteciliğin rolü üzerine çeşitli görüş alışverişlerinde bulunuldu.
Ziyarette Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Ebru Sanatı kursunda yapılan eser Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Yasin Nazım Kayhan’a hediye edildi.