DİYANET: 
Başkanlık  “Kur’an kursu öğrencilerine Hizmet İçi Eğitim Semineri’’ yapmış… Antalya’da da  beş yıldızlı otelleri seçmiş, ortalık toz dumanken, etrafımızda savaş tamtamları çalarken, otel seçimi ne derece doğrudur! ve nasıl izahı mümkündür..?   
O öğrenciler Kur’an da  “israftan uzak duran’’ buyruğunu okudular, hocalarına sorsalar  “Hocam israf haram değil mi?’’ diye. Hocaları ne cevap verir acaba..? Bu iş  biraz “imamın kabahatine’’  benzemedi mi..? 

SAMSUN BELEDİYESİ:
Samsun Belediyesi (Saski) Atatürk logosunu kaldırmış, oysaki 27 yıldır silüette Atatürk varmış, varmış diyorum şimdi yokmuş, tepkiler karşısında tekrar eski haline getirmişler…  Atatürk’ü ordan, burdan, şurdan silebilirsiniz, kaldırabilirsiniz  ancak, milletin kalbindeki Atatürk’ü nasıl sileceksiniz?..

İLAÇ SANAYİ Mİ, SİLAH SANAYİ Mİ: 
Hani ya Anadolu’da bir tabir vardır  “Al birine, vur öbürüne’’ ikisi de birbirinden yaman, birbirinden acımasız… Terazinin iki kefesinde aynı ağırlıktalar… Laboratuvarlarda üretilip ortaya atılan virüsler şehir efsanesi mi yoksa gerçekçilik payı var mı..? Dünyada salgının biri bitiyor, birisi başlıyor, dayan ilaca, savaşların biri bitiyor, birisi  başlıyor, dayan silaha… Karşılığı tek cümle geliyor akla  “Allah gözünüzü doyursun..’’ 

HOCALI SOYKIRIMI:
26-Şubat-1992 Ermenilerin Hocalı katliamının tarihidir. Tarih unutmaz, olayları her daim tazeler, aynen Hocalı’da olduğu gibi… 613 masum Türk’ü acımasızca katledenleri tarihin hangi sayfasına yazalım..? 1915’deki tehciri ısıtıp ısıtıp piyasaya sürenler daha dün gibi olan katliam ve soykırımı hatırlarlar mı acaba..?

ACI HABER:
Askerlerimize Suriye tarafından yapılan hain saldırı neticesi şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ulusumuza başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize Allahtan şifa diliyorum. Yüce Allah ordumuzu muzaffer eylesin.