TÜRKİYE’ye karşı bir yalnızlaştırma, itibarsızlaştırma faaliyeti sürdürülüyor. Başta ABD olmak üzere tüm Avrupa ülkelerinin öncülük ettiği açık ve aleni bir Türkiye düşmanlığı sergileniyor. Bölücü terör örgütlerinin odaklandığı Almanya ve Batı artık Türk düşmanlığı yapmaktan çekinmiyor. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığını yavaş yavaş Türkiye düşmanlığına dönüştürmeye başladılar.
Son dönemlerde Almanya'da Neo-Nazilerin işlediği suçlar giderek artıyor. Üstelik bu gruplara Alman istihbaratının destek verdiği görülüyor. Bunun yanı sıra FETÖ ve PKK terör örgütlerinin lobileri de Almanya'da Türkiye aleyhinde propaganda yapıyor. FETÖ ve PKK ilişkili oldukları medya organlarıyla ve kurdukları derneklerle Alman siyasetçileri Türkiye aleyhinde kışkırtıyor… Türk ve Türkiye düşmanlığı yapmaktan çekinmiyorlar. FETÖ, PKK ve DHKP-C gibi terör örgütlerini kendi himayesinde barındıran Almanya, Türkiye'ye düşmanlığını tescil etmeye başladı. Bu ihanet ve düşmanlık mutlaka bertaraf edilmelidir.
Almanya'yı asıl kudurtan ise Türkiye'nin ekonomisiyle dünyada söz sahibi haline gelmesi. Batı Türkiye'nin kendilerine bağımlı olmasını istiyor. Dev projelerle gücüne güç katan Türkiye, Almanya'nın ve Avrupa’nın açık hedefi haline geldi. 2018'de ilk etabı hizmete giren üçüncü havalimanı Frankfurt Havalimanı'nı devre dışı bırakacak. Bunun yanı sıra İstanbul'un finans merkezi haline gelmesiyle Körfez sermayesi Almanya yerine Türkiye'yi tercih etmeye başlayacaklar…
Avrupa’nın düşmanlığı yetmediği gibi bir de ABD’nin açık ve gizli terör örgütleriyle istihbaratıyla Türkiye’yi hedef alması devletler arası hukuk ve bağımsızlık anlaşmalarıyla bağdaşmıyor.  Terörü ve Teröristi koruyup kollayan bu devletler sahte Türkiye dostluğuna sığınmaya çalışıyorlar.              
ABD- BOP- Büyük Ortadoğu Projesinin adım adım gerçekleştirme planları uyguluyor. Türkiye bu coğrafyada büyük bir tehdit olarak gözüküyor. Onun için Türkiye’nin itibarsızlaştırılması ve zayıflatılması hedefleniyor. Bunun için de güçlü bir Türkiye istemiyorlar.
Türkiye içindeki müttefiklerini kaybedenler, güneyimizde yepyeni bir tehdit inşa ediyorlar. “İkinci dalga” saldırının hazırlıklarını yapıyorlar diyebiliriz. Onun için Türk Milleti” İDAM” isteriz diye bağırıyor. Allah korusun yeni bir tehdit ya da saldırıda bu hainler devreye girecektir bundan şüpheniz olmasın.  Hain güçler  PKK üzerinden, terör üzerinden Suriye sınırı boyunca yeni cephe kuruyorlar. Aylardır yapılan yüzlerce TIR silah sevkiyatı Suriye ile sınırlı değil bölgenin yeni dizaynı içindir.
Kuzey Irak’tan Akdeniz’e bir harita çizmek istiyorlar, bütün bu bölgeyi Türkiye ve İslam ülkelerini paramparça edecek garnizona dönüştürüyorlar. PKK’yı “etnik” bir mesele gibi bize yutturanlar, bunu da böylece yutturuyor ve maalesef bazılarımız buna alet ediliyor. Bu silahlar Türkiye Cephesi’ni açmak içindir. “Üçüncü Cephe”yi açmak içindir. O silahlarla, Suriye’deki yeni harita oluşur oluşmaz Türkiye’ye saldırıya geçmeyi planlıyorlar…
Amerika’nın ulusal güvenlik camiasının her biriminde Türkiye aleyhine bir hava var ve hepsi de “acilen bir şeyler yapılması gerektiği” düşüncesinde. Bu Türkiye’ye açılmış olan devletler arası bir savaştır. Türkiye bir savaş halindedir. Türkiye’nin ilerleyişini durdurmak üzere başlatılmış bir hamledir.  Şimdi bizim: devletiyle, milletiyle bütünleşmemiz, hep birlikte ülkemize sahip çıkmamız gerekiyor. Bizim için bu top yekün vatan savunmasıdır. Vatanını- milletini seven tüm vatanseverlerin bu topraklara sahip çıkarak saldırıları püskürtmesi bir ve berber olması gerekir. Çünkü bizim için başka TÜRKİYE yoktur…