SPOR Toto Üçüncü Ligi Üçüncü Grup’taki temsilcimiz Yimpaş Yozgatspor yaklaşık bir haftadır Antalya Side’de ligin ikinci yarısının hazırlıklarını sürdürürken, kırmızı siyahlı ekibin transfer komitesi ise ligin ilk yarısında yaşadıkları sıkıntıları tekrar yaşamamak için teknik direktör Semih Tokatlı’nın verdiği transfer listesi ile takımın eksik yerlerini giderme uğraşında. Teknik direktör Semih Tokatlı’nın takımın başına gelmesiyle birlikte kaptan Volkan Zemen, Alpaslan, Tuberg Kamışoğlu ve Osman Temizer takımından gönderildi. Bu oyuncuların takımdan ayrılmasının ardından transfer çalışmalarını hızlandıran kırmızı siyahlı yönetim teknik direktör Semih Tokatlı’nın istediği isimlere kırmızı siyahlı formayı giydirebilmek için yoğun bir mesai harcıyor.
Hafta içerisinde Antalya kampına katılmayan ve yönetim tarafından kadro dışı bırakılan üç oyuncudan özellikle Emre Uzunca’nın kadro dışı bırakıldığını duşunca çok üzülmüştüm. Zira Emre Uzunca ligin ilk yarısında takımı sırtlayan 4-5 oyuncunun başında gelen bir isimdi. Yönetim tarafından kadro dışı bırakılık iki gün sonra teknik direktör Semih Tokatlı tarafından affedilen ve Antalya kampına dahil edilen bu üç oyuncunun affedilmesi bana göre doğru bir karar.
Yimpaş Yozgatspor Antalya Side’de devam eden kamp çalışmasını gönderilen 5 oyuncudan yoksun yaklaşık 19 kişilik bir kadroyla sürdürüyor. Transferi düşünülen yeni oyuncuların henüz kampa katılmamaları ve bu nedenle de teknik direktör Semih Tokatlı’nın kafasındaki oyun planını oluşturamaması kırmızı siyahlı ekip için bir handikap olarak görülüyor. Umarım transferi düşünülen yeni isimler Antalya kampına biran evvel katılır ve teknik direktör Semih Tokatlı bu oyuncularla kamp döneminde alışma imkanı bulur. Çünkü bu yeni oyuncuların uyum sorunu olacak, teknik ekibin bu oyuncuları tanımaları ve onlara göre kafasındaki taktiği oturtması gerek inşallah yeni oyuncular biran önce kampa katılır diyorum.
Bölgesel Amatör Lig Dördüncü Grup’taki temsilcimiz Sorgun Belediyespor, dün ikinci dönem kamp çalışmalarını sürdürmek üzere Antalya’ya gitti. Ligin ilk yarısında iyi bir performans göstererek ligi ikinci sırada bitirmeyi başaran sarı siyahlı ekip, ligin ikinci yarısını istediği noktada bitirebilmek için teknik direktör Feridun Dündar 3 oyuncunun transfer edilmesini istiyor. Sarı siyahlı ekip kaleci dışında ilk transferini Erbaa Güreş İhtisasspor’dan Gökhan’ı transfer ederek başladı. Umardım Sorgun Belediyespor yönetimi teknik direktör Feridun Dündar’ın istediği isimleri transfer eder ve bu ligi bu takım istediği yerde bitirir.