YÜREĞİMİZ yanıyor bir tankımız Amerikan silahıyla vuruldu. Şehitlerimiz var; onlardan birisi de Alaca da ikamet eden hemşehrimizin yavrusu. Şühedaya selam olsun, mekanları cennet olsun. Içimiz kan ağlıyor,  kin ve öfke doluyuz. Zalimlerin başına top mermisi olup yağma  zamanı! Bir olma, iri olma, diri olma zamanı!..
Suriye'deyiz ülkemizin Güney sınırında topraklarımıza saldırı hazırlığında bulunan terör yuvalarını dağıtmak için savaşıyoruz. Ne garip ki, bunlara dost ve müttefik bildiğimiz ABD ve NATO üyeleri silah veriyor, lojistik destek sağlıyor. Içlerinde Amerikalı, İngiliz, FRANSIZ, Alman teröristler var. Tıbkı İstiklal Harbi gibi, Çanakkale Savunması gibi yedi düvelle savaşıyor Mehmetciklerimiz!
Sivil halka zarar vermeden itina ile devam ediyor Afrin Zeytin Dalı Harekatı! Allah kahraman ordumuza ve Şanlı askerlerimize güç kuvvet ve muzafferiyetler nasip eylesin. Kalbimiz Afrin de atıyor, kulağımız Suriye sınırında Mehmetcikler den gelen haberlerde...Şehadetleri gönüllerimize Düşen bir bomba gibi hep birlikte üzülüyor, onları hep birlikte kucaklıyoruz, her biri bizim kahraman evlatlarımız;  Hepsini Allah korusun!..
Artık buna ne gerek vardı demiyoruz, bunun bir zaruret olduğuna inanıyor ülke sınırlarımızı korumanın bir mecburiyet OLDUĞUNU düşünüyoruz! Ya Istiklal Ya ölüm! Dememişmiydi Ecdadımız! Bizler de o ecdadın torunlarıyız, şehitlik bizim için şeref olur! Söz konusu olan vatansa gerisi teferruattır diyoruz! Vatan toprağını savunmamdan daha kutsal ne olabilir ki? Bu varan,  bu din, bu bayrak için Ölmek şereftir demiyor muyduk, işte o şeref günü geldi çattı. Rabbim bizlere de o şehadeti nasip eylesin inşallah! 
Böylesine müthiş ve önemli günde ayrı telden çalıp zihnimizi bulandıranlar bizden uzak olsun! Şühedanın kanına Saygısızlık etmesinler! Midemizi bulandırmasınlar, ya şeref-i ile susup otursunlar ya da cehennem olup gitsinler ve çapulculara katılsınlar. Şehitler yatağı cennet Anadolu'yu pis ve mundar ayaklarıyla kirletmesinler! Destanlar yazan kahraman ordumuza, Şanlı askerlerimize, devlet büyüklerimize laf atıp daha fazla sabrımızı zorlamasınlar!
Aziz şehitlerimize Allah dan rahmet diliyoruz, ailelerinin ve Türk Milletinin başı sağ olsun, hepsinden önemlisi:" Vatan Sağ Olsun!" Rabbim ailelerine anne ve Babalarına SABIRLAR versin! Hepimiz, hepimiz vatan için ölmeye, cepheye koşmaya hazır kıtayız, cümle alem bunu böyle bilsin!...
Şehit Kahramanlarımız: Şehit Tankçı Uzman Çavuş Nurullah Seçen (Konya), 
Şehit Tankçı Uzman Çavuş Halil İbrahim Aygül (Çorum), Şehit Tankçı Uzman Çavuş Ufuk Akdağ (Giresun), Şehit Tankçı Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu, Şehit Piyade Uzman Çavuş Ali Yılmaz (Isparta), Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Bayram (Hatay),
Şehit Uzman Çavuş Feyzi Gürsu (Elazığ), 
Şehit Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Osman Akagündüz (Niğde)... Mekanlarımız cennet olsun yiğitlerin, Rabbim sizleri peygamberimize komşu eylesin, bizlere de şefaatimizi nasip eylesin inşallah!...
Allah rahmet eylesin, ruhunuz şad olsun... Allah milletimizi ve devletimizi korusun.. Hainlere ve bölücüler fırsat vermesin..Yaşasın Şanlı ve kahraman ordumuz, Yaşasın Şanlı ve. Kahraman güvenlik güçlerimiz! Mevla yar ve yardımcınız olsun!..