Ligin 19’uncu haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Yeşil Kırşehirspor ile yenişemeyen ve 90 dakika sonunda sahadan 0-0 berabere ayrılmak zorunda kalarak şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Zara Belediyespor, rakibi Yeşil Kırşehirspor’un büyük hatası sonrasında bu müsabakayı hükmen 3-0 kazanarak başına talih kuşu konarken, aldığı bu üç puan ile Zara Belediyespor liderlik koltuğuna oturdu. 
Yeşil Kırşehirspor takımı Zara Belediyespor ile oynadığı müsabakada esame listesinde 18 yaş altı iki oyuncu koyması gerekirken, bir oyuncuya yer verinde Amatör Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Amatör Futbol Disiplin Kurulu’nun hafta ii yapılan toplantısında Yeliş Krşehirspor takımının 3-0 hükmen mağlubiyetine karar verilince Zara Belediyespor şampiyonluk yolunda iyice umutlandı. 
Lider Zara Belediyespor aldığı hesapta olmayan bu üç puan ile puanını 48’e yükselterek en yakın takipçisi Yeni Altındağ Belediyespor ile arasındaki puan farkını 1’e, diğer takipçisi MKE Kırıkkalespor ile puan farkını 7’ye Yozgatspor ile puan farkını ise 11’e yükselterek, şampiyonluk yolunda hesapta olmaya önemli bir avantaj yakaladı. 

Editör: TE Bilişim