Şampiyonluk yolunda 2 rakiplerinin bulunduğuna vurgu yapan kırmızı siyahlı ekibin tecrübeli teknik adamı Tahir Çopur, ‘’Burada en önemli rakibimiz ise Yeni Altındağ Belediyespor. Geçen hafta da onların maçlarını izledim. İlk yarı oynadıkları müsabaka ve geçen hafta seyrettiğim müsabaka ile Altındağ takımı şuan hak ettiği yerde. Keçiören Bağlumspor karşısında iyi mücadele ettiler. Biz onlardan daha iyi motive olarak, daha iyi oyun sergileyerek Yozgatspor’un şuandaki 3. ligi hak etme baremi Altındağ Belediyespor’dan daha önde. Yani seyircisiyle, yönetimiyle, tesisiyle, oyuncularıyla teknik heyetiyle bir adım daha önde. Çünkü aramızda bütünleşme var ve o bütünleşmeyi de sahaya yansıtırsak zaten kulüp içerisinde bir aile havasını oluşturduk. İnşallah emeklerimiz zayi olmaz’’ dedi. 
TRANSFER KAPANDI
Öte yandan Yozgatspor teknik direktörü Tahir Çopur, kendisinin göreve gelmesiyle birlikte takıma 5 oyuncu transfer ettiklerini ve bu oyuncular ile birlikte de transfer sezonunu kapattıklarına değindi.
Çopur, ‘’Transferi şuan kapatmış vaziyetteyiz. Ama şubatın 2’sine kadar transfer dönemi devam ediyor. Yozgatspor gibi büyük camialarda transfer hiçbir zaman bitmez. Şubatın 2’sine kadar yine araştırmalarımız oluyor. Şuanda benim dönemimde takıma gelen 5 oyuncumuz var. Kütahyaspor’dan Muharrem Kaya, Yeni Diyarbakırspor’dan Hasan Üstünkaya, Etimesgut Belediyespor’dan Erkan Kestir, Volkan Nadir Yılmaz’ı tekrar geri getirdik. Erzincan Refahiyespor’dan Deniz Sağı geldi. Ben göreve başlamadan öncede zaten birkaç tane transfer oldu. Erhan Namlı, Hakkı Tosun, Taha Derin ve Olgu gibi oyuncuları yönetim ve o zamanki teknik ekip getirdi’’ diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim