Spor Toto 3’üncü Ligi 3’üncü Grupta mücadele veren Yozgatspor’da, Diyarbakır Kayapınar karşısında alınan 3-0’lık galibiyetin yanında takımın ortaya koyduğu performasns camianın hem yüzünü güldürdü, hem de umudunu artırdı.
Yozgatspor Başkanı Halil İbrahim Yılmaz,  Diyarbakır Kayapınar Belediyespor karşısında alınan galibiyet sonrasında tribünlerde sahaya inip, futbolcularını kutladı. Daha sonra soyunma odasına inen Başkan Yılmaz, alınan galibiyetle birlikte ortaya konulan performansın da çok iyi olduğunu belirterek, ‘‘Bu alınan galibiyeti hak ettiniz, bileğinizin hakkıyla aldınız. Kalan tüm maçlarımızda bu ve bundan daha iyi bir performans sergileyerek, takımınızı hedefine ulaştıracağınıza inanıyorum’’ diyerek, futbolcularından geleceğe yönelik söz aldı.
Yozgatspor Başkanı Yılmaz, çok iyi bir kadroya sahip olduklarını, özellikle ikinci yarıda ortaya koydukları performans ile bugün daha üst sıralarda olmaları gerekirken, yaşanılan bazı şanssızlıklar nedeniyle ancak play-off grubuna çıkabilme umudunu taşımak zorunda kaldıklarını söyledi. Yılmaz, şöyle konuştu:
‘‘Teknik heyette yaptığımız değişiklik sonrasında çıktığımız ilk maçta beklentilerin aksine çok daha iyi bir performans sergileyen futbolcularımızı tebrik ediyorum, daha iyi duruma geleceklerine inanıyorum. Haklı bir galibiyet aldık. Hedefimizi önceden belirledik ve o belirlediğimiz hedefe doğuru gidiyoruz, gitmeye kararlıyız. Önümüzdeki çok önemli maçlar var. Bu maçlardan bazıları birebir rakiplerimizle olacak. Bu hafta deplasmanda Sancaktepe Belediyespor takmımı ile karşılaşacağız. Bu maç bizim açımızdan oldukça önemli bir maç. Rakibimiz açısından da aynı şekilde önemli bir maç. Kazanan taraf play-off grubuna yükselme yolunda önemli bir avantaj elde edecektir. Bu avantajı biz elde etmek istiyoruz. Takım olarak Sancaktepe deplasmanından üç puanla dönmeyi çok arzuluyoruz. Rakibimize sahamızda vermiş olduğumuz puanları geri almak istiyoruz. Bunun için futbolcu arkadaşlarımız çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Amacımıza ulaşacağız, galibiyetle dönüp, daha sonraki maçlarımıza bakacağız. İlk hedefimiz Sancaktepe Belediyespor maçı.’’
Editör: TE Bilişim