Buna göre Hicabi Pür Ulusal Yardımcı Hakem, Osman Susamış ve Adem Nazlı Bölgesel hakem, İbrahim Utku Erdoğan, Resul Başal, Tolga Özcan Bölgesel Yardımcı hakem, Ahmet Eryaşar ise Ulusal Gözlemci oldu.
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yozgat Şube Başkanı Serhat Alper, bu yıl hakem, yardımcı hakem ve gözlemci klasmanlarında görev alacak olan hakem ve gözlemcilerin isimlerinin açıklandığını söyledi. Buna göre Hicabi Pür’ün, Osman Susamış’ın, Resul Başal ve İbrahim Utku Erdoğan’ın geçen senede klasmandaki yerlerini koruduklarını dile getiren Alper, ‘’Bu yıl yapılan sınavlar sonunda ise Adem Nazlı Bölgesel Amatör Lig Hakemliğine Tolga Özcan ise Bölgesel Amatör Lig Yardımcı hakemliği kadrosuna terfi etti’’ dedi.
Yozgat’ta özellikle son yıllarda klasmana giden hakem sayılarının giderek arttığını belirten Alper, ‘’Yozgat hakemleri son yıllarda gerçekten çok iyi bir ivme yakaladı. Aramızda çok iyi hakemlerimiz var. Her yıl klasmana çıkan hakem sayımız giderek artıyor. Bu da bizleri mutlu ediyor. Her geçen gün aramıza katılan hakem sayısı da giderek artıyor. Aramıza yeni katılan hakem arkadaşlarımız da çok iyiler ve bütün arkadaşlarımız kendilerini daha iyi geliştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim