Kırmızı siyahlı ekibin Nijerya’dan getirip denemeyi planladığı iki genç oyuncu nihayet Yozgat’a gelerek antrenmanlara başladı. 
Önceki gün Bozok Stadında yapılan antrenmanlara katılan iki Nijeryalı teknik direktör Tahir Çopur’un beğenisini kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. 
Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, Nijerya’dan yapılan öneriler sonrasında sağ kanat oyuncusu Gabar ve forvet oyuncusu Kingzlee’yi önceki gün Yozgat’a getirdiklerini söyledi.

Takım ile birlikte ilk antrenmana bu iki oyuncunun da çıktığını dile getiren Akgün, ‘’Teknik direktörümüz Tahir Çopur bu iki oyuncuyu deneyecek. Antrenmanlarda gösterdikleri performans ve hocamızın bize vereceği rapor doğrultusunda bu iki Nijeryalı oyuncuyu kadromuza katacağız’’ dedi.
Teknik direktör Tahir Çopur’un raporu doğrultusunda hem sağ kanada hem de stoper mevkiine iki oyuncu almayı planladıklarını dile getiren Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün,

‘’Teknik direktörümüzün bu iki Nijeryalı oyuncuyu beğenmesi durumunda transfer sezonunu kadromuza bir oyuncu daha katarak tamamlamak istiyoruz. Eğer teknik direktörümüz bu iki Nijeryalı oyuncunun gitmesi yönünde rapor verirse bir sağ açık, bir de defans oyuncusu alarak transfere son noktayı koyacağız’’ diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim