Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'ın başkanlık görevini üstlendiği Yozgatspor 1959 FK'nin Genel Kurul toplantısı için günler öncesinden duyurular yapıldı, Cumhuriyet Alanı'na stant kuruldu. Genel Kurul toplantısının yapılacağı saatlerde başlayan yağmur nedeniyle Belediye Başkanı Kazım Arslan, genel kurul üyelerinin de görüşünü alarak toplantının bugüne ertelenmesi uygun bulundu. 
Bugün saat 17.00'da Yozgat Cumhuriyet Alanı'nda gerçekleştirilecek olan Yozgatspor 1959 FK'nin genel kurul toplantısına Yozgat halkının katılması istendi. Belediye Başkanı Kazım Arslan, Genel Kurul toplantısında takımın sadece yeni yönetiminin belirlenmeyeceğini hatırlatarak, toplantıda takımın yol haritasının da konuşulup, karar alınacağını kaydetti. Arslan, takımı götürmek isteyen, yönetimde görev almak isteyenlerin genel kurul toplantısına katılmalarını isteyerek, şunları kaydetti:
''Yozgat'ımızı başarı ile temsil etmesi için takımımızın başlangıcını da çok iyi düşünmek durumundayız. Biz üzerimize düşen görevi yerine getirirken varsa bir eksikliğimiz bunu da giderip, başarıya hep birlikte katkı sağlamalıyız. Yozgatspor yönetiminde biz olacağız gibi bir gayretimiz yok. Bu işi götürmek isteyenlere görevi bırakabiliriz. Birlikte yönetimi oluşturabiliriz, oluşturulacak yönetime destek vermek isteyenlere de kapımız açık. Daha doğrusu gelecek her teklifi değerlendirebiliriz. Eğerd bir teklif olmazsa biz belediye olarak üzerimize düşeni yapıp, en iyisini yapmak üzere gerekli çalışmalarımızı başlattığımız yerden devam ettiriceğiz. Bu konuda fikri olan, destek verecek olan herkesi Genel Kurul toplantısına bekliyoruz.''
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, bugün yapılacak Genel Kurul toplantısına özel bir davet yapmadıklarını, genel bir çağrı ile bu işe gönül veren herkesin katılmasını istediklerini, beklediklerini ifade etti. Arslan, ''Yozgatspor'un layık olduğu lige yükselmesi için hepimiz üzerimize düşen görevi sonuna kadar yapmak durumundayız. Herkesi bekliyoruz'' diye konuştu.
Editör: TE Bilişim