Kırşehirspor taraftar grubu 40şehirliler iadeyi ziyarete gelecekler. Yarın oynanacak Yozgatspor-Kayseri Yolspor maçında 40şehirliler taraftar grubu, kırmızı siyahlıları desteklemek için 40 kişi ile Yozgat'a gelecek. 
Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta geçen hafta oynanan ve Yeşil Kırşehirspor'un rakibi Kırıkkalespor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada Kırşehirspor'u desteklemeye giden Yozgatspor taraftar gruplarından Kızılordu'nun girişimleriyle 40şehirliler taraftar grubu, bu hafta iadeyi ziyaret yapacaklar. Yozgatspor'u aynı tribünde Kızılordu taraftarlar grubu ile destekleyecek olan 40şehirliler taraftar grubu 40 kişi ile Yozgat'a gelecekler. 
Yozgatspor taraftar gruplarından Kızılordu ve Yeşil Kırşehirspor taraftar grubu 40şehirliler arasıdaki dostluk her geçen gün ilerlerken geçen hafta pazar günü oynanan Yeşil Kırşehirspor-MKE Kırıkkalespor maçına kendi imkanlarıyla giden Kızılordu'ya bu hafta aynı jest Yeşil Kırşehirspor taraftarlar derneğinden gelecek. Yarın 40 kişi ile Yozgat'a gelecek olan 40şehirliler taraftar grubu, Yozgatspor'un galip gelmesi için Kızılordu taraftarlar gurubu ile birlikte maraton tribününde Yozgatspor'u destekleyecekler.

Grup adına açıklamada bulunan Kerim Ekici, "Futbolun içerisinde farklı taraftar gruplarının dostluk kurması futbolun güzel yanını gösteriyor. Bizler geçen hafta Kırşehir'e gittik. Bu hafta ise iadeyi ziyarette bulunmak adına Kırşehirli kardeşlerimiz gelecekler ve dostluğumuz pekişecek. Birlikte takımımızın galip gelmesi için 90 dakika bize yakışır bir şekilde desteğimizi vereceğiz. Sezonun ikinci yarısı bizler için çok önem arz ediyor. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular kadar bizlerde heyecanlıyız. Gazeteler aracılığı ile tüm Yozgat halkını bu heyecanı yaşamaya maraton tribününe davet ediyorum’’ dedi. 

Editör: TE Bilişim