Transfer ve yeni teknik heyetin değerlendirildiği toplantıda yönetim, basın ve taraftarın üstüne düşeni en iyi şekilde yaparak el birliği ile kırmızı siyahlı takımın hedefe ulaşması, geçen sene kaçan şampiyonlukta yapılan hatalar ve bu hataların tekrarının yaşanmaması için basın mensupları ve Asbaşkan Akgün bilgi alışverişinde bulundular. 
Kırmızı siyahlı takımda Yozgatlı futbolcuların yanı sıra yardımcı antrenör ve genel kaptanlık pozisyonlarında Yozgatlıların olmasının başarının yakalanması yönünden daha iyi olacağının altını çizen basın mensupları Yozgatspor 1959 FK yönetiminin sadece Yozgat Belediyesi çalışanlarından değil Yozgat'ta spora gönül veren, kırmızı siyahlı takıma maddi desteklerde bulunan iş adamlarının da yönetimde olması gerektiğini ve taşın altına bütün Yozgatlıların elini koyması gerektiğini Asbaşkan Akgün'e söylediler. 
Takım içerisinde Yozgatlı isimlere her zaman yer vermeye çalıştıklarını ve bundan sonra bu konuda daha hassas davranacaklarını belirten Akgün, yönetim konusunda ise maddi destek veren veya vermeyen birçok kişiye yönetimde olmaları konusunda teklif götürdüklerini ama olumsuz cevaplarla karşılaştıklarını ifade etti. 
Yeni sezon çalışmaları hakkında bilgi veren Asbaşkan Akgün: "2016-2017 futbol sezonu için transfer çalışmalarının aralıksız devam ediyor. Geçen sezondan bu yana alt yapı sorumlu hocası Nihat Tinel tarafından izlenen futbolculardan oluşan bir transfer listemiz var. Listede bulunan isimleri yeni teknik direktörümüzle de paylaştık. Yahya hocada listede bulunan futbolcuların her birinin ayrı ayrı yetenekli futbolcular olduğunu söyleyerek, kendisine sunduğumuz listeden transferi gerçekleşecek her futbolcu ile çalışabileceğini bize söyledi. Yozgatspor'un güzel günler yaşaması ve hedeflenen şampiyonluğa ulaşmamız için hep beraber hareket etmemiz gerekir. Yozgat basını bu konuda bizim her zaman yanımızda oldu ve olmaya da devam edecekler. Basın mensubu arkadaşlarımızın gördükleri eksikler, yaptığı tavsiyeler ve eleştiriler biliyoruz ki Yozgatspor'un başarısı içindir. " şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim