Yimpaş Yozgatspor’da alınan ani kararla “Yönetim” ve “Teknik Kadroda” değişikliğe gidildi. Kulüp Başkanlığı’nı iş adamı Halil İbrahim Yılmaz, ikinci başkanlığı ise Mehmet Kıymazaslan’ın yapacağı kırmızı-siyahlılarda yönetim kurulunda da sürpriz isimlerin bulunduğu bildirildi.

Uzun zamandır üzerindeki sıkıntıları atamayan bu sıkıntıları dile getirmesine rağmen destek göremediklerini ifade eden Yimpaş Yozgatspor’da mevcut yönetim ve teknik kadro el değiştirdi.

            Yozgat Amatör Küme’nin başarılı takımlarından Yeni Yozgatspor’un da Kulüp Başkanlığını yapan iş adamı Halil İbrahim Yılmaz ve Yönetiminin devraldığı takımın imza devir töreni Fabrikalar Sahası’nda bulunan Saffron Hotel’de yapıldı.

            Törene Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar, Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Kaplan, Yimpaş Yozgatspor eski Başkanı Yusuf Kenan Yılmaz, Yimpaş Yozgatspor eski ikinci başkanı Bekir Çaylak, İş adamı Halil İbrahim Yılmaz, Mehmet Kıymazaslan ve basın mensupları katıldı.

            İmzaların atıldığı buluşmada Halil İbrahim Yılmaz resmen Yimpaş Yozgatspor Kulüp Başkanı ilan edildi.

ÖZLENENİ YAŞATACAĞIZ

            Kulüp Başkanlığı’na seçilen ve bu konuda büyük hedeflerinin olduğunu ifade eden Halil İbrahim Yılmaz,” Yozgatspor taraftarlarının özlediği güneşli günleri yeniden yaşatmak için yaptığımız bu girişimin tüm Yozgatspor ve Yozgat camiası için hayırlı olmasını diliyorum.

            Bu takımın özlenen günleri tekrar yaşayıp orada  müstakil bir takım olması için elimizden gelen tüm gayreti sarfedeceğiz” dedi.

            Sezonu ligde kalarak kapatmayı planladıklarını söyleyen yeni Başkan Yılmaz, önümüzdeki sezonda ise hedefin 2. lig olduğunu ve hemen akabinde Bankasya 1. Lig olduğunu sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim