Kendi tesisleri önünde bulunan antrenman sahasında teknik direktör Sadullah Dülger gözetiminde sürdüren kırmızı siyahlı ekip dün yaptığı antrenmana düz koşu ile başladı.
Teknik direktörü Sadullah Dülger, ligin ilk haftasında kendi saha ve seyircileri önünde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi takımını yendikten sonra takımına 4-5 günlük bir izin verdiğini söyledi. Geçen haftayı bay geçirmelerinden dolayı takıma izin verdiğini hatırlatan Dülger, ‘’Takımımız Perşembe günü toplandı ve bu hafta deplasmanda oynayacağımız Kayseri Yolspor maçı hazırlıklarına başladık. Geçen haftayı bay geçirmemiz bizim için iyi oldu çünkü takımımım bu haftaya daha çok hazırlanma fırsatı buldu. Daha çok antrenman yapabildik. Takımım şuanda çok iyi durumda. Perşembe gününden bu güne kadar günde bazen tek, bazen ise çift idman yapma şansı bulduk. Bu da bizim açımızdan çok iyi oldu. Takımım şuanda çok iyi durumda ve Kayseri Yolspor deplasmanından puanlarla döneceğimize inanıyorum. Kayseri temsilcisi ağır bir ekip. Bu tip ekiplere karşı benim takımım çok iyi bir performans gösterir diye düşünüyorum’’ dedi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi müsabakasında takımının özellikle ilk 20 dakikalık bölümde çok kötü mücadele ettiğini de hatırlatan Dülger, ‘’Ligin ilk maçı ve kendi taraftarımız karşısında da ilk müsabaka olması nedeniyle oyuncularımız Sivas Cumhuriyet Üniversitesi maçında biraz sıkıntı yaşadı. Ama ilk yarının sonlarına doğru toparlandık ikinci yarıda bir çok gol kaçırdık. Özellikle ayağını çok iyi kullanan Selim kardeşimizin bu golleri kaçırması takımın ilk maç heyecanından kaynaklanıyor. Bu ilk maçı kazasız belasız atlattık. Şimdi Yol spor maçı var bu müsabakayı da aynı şekilde kazasız belasız atlatmayı hedefliyoruz. Oyuncularım lig stresini ilk maçta üzerlerinden attılar. Şimdi Yolspor müsabakasında her şey daha farklı olacak diye düşünüyorum’’ şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim