Yozgatspor’un Üçüncü Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşmesinin ardından kırmızı siyahlı ekip ile anlaşan ve üç sezondur Yozgatspor kalesini başarılı bir şekilde koruyarak taraftarın büyük beğenisini ve desteğini arkasına alan başarılı kaleci Aykut Demirdelen önceki gün kendi Facebook hesabından yayınladığı mesajı ile Yozgatspor’dan ayrıldığını duyurdu. 
Yozgatspor'da oynadığı üç sezonda 52 müsabakada sahaya ilk 11'de çıkarken toplam 5 sarı kart gördü. Çıktığı 52 müsabakanın sadece 41'inde kalesinde gol gören Aykut Demirdelen kendisine ait Facebook hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi:
‘’3 sezondur gururla formasını taşıdığım kaptanlığını yaptığım Yozgatspor1959'dan ayrılmış bulunmaktayım. Bu 3 sezonda en büyük hayalim şampiyonluğu bu şehre getirmekti bunu yaşayamamamın verdiği burukluk ve üzüntü kelimelerle ifade edilemez. Yozgatspor1959'da 3 sezonda çalışmış olduğum Başkanlarıma, Yönetim kurulundaki abilerime, hocalarıma, futbolcu arkadaşlarıma kulüp personelleri ve taraftarlarımıza çok teşekkür eder Yozgatspor1959'da Yeni sezonda başarılar dilerim inşallah bu sezon o kupa Yozgat'a gelir dualarım sizinle sevgi ve selamlar.’’
Editör: TE Bilişim