Yimpaş Yozgatspor Başkanı Nurullah Nurdoğan, yeni sezonda hedeflerinin büyük olduğunu, bu hedefe ulaşabilmek için güçlü bir kadro oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.
İç transferde 6 futbolcu ile dış transferde ise 14 futbolcu ile anlaşarak, kadroyu oluşturduklarını vurgulayan Nurdoğan, kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren takımın kadrosunda 30 futbolcunun bulunduğunu ifade etti. Nurdoğan, bu futbolculardan bir bölümünün genç yetenekler olduğunu, bunlardan göze batanların kadroya dahil edileceğini bildirdi.
Yimpaş Yozgatspor'un hedefine ulaşabilmesi için gerekli çalışmaları yaptıklarını, kadroda eksik mevkilerin bulunması halinde gerekli takviyenin yapılacağının altını çizen Kulüp Başkanı Nurdoğan, daha sonra şunları kaydetti:
''Geçtiğimiz sezon kadromuzda yeralan futbolculardan tamamına yakınının sözleşmesi sona ermişti. Bu futbolculardan kadromuzda görmek istediğimiz futbolculara gerekli görüşmeleri yaparak, 5'i ile yeniden sözleşme imzaladık. İç transfer çalışmalarının ardından dış transfer çalışmalarını başlattık. Aralarında lig tecrübesi bulunan futbolcularında yeraldığı 14 futbolcu ile anlaşarak, kadromuza rahil ettik. Teknik direktör Galip Gündoğdu gözetiminde çalışmalara başladılar. Kadromuza genç yetenekleri de dahil etmek istiyoruz. Şuan kamp kadrosunda bulunan 30 futbolcudan 10'u gelecek vaadeden amatör genç futbolcular. Teknik ekibimiz bu futbolcularla yakından ilgileniyor. Uygun görülenler lisansları çıkartılıp, kadroya dahil edileceklerdir. Takımımıza her kesimden insanın destek vermesi bizi daha da umutlandırdı.'' 
Editör: TE Bilişim