Cumhuriyet alanında geniş katılımlı olarak yapılacak olan Yozgatspor’un büyük kongresi saat 16.30’da başlayacak. Tüm Yozgat halkının ve Yozgatspor’un davetli olduğu kongrede Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Yozgatspor hakkında vatandaşları bilgilendirecek.
 
Bu gün yapılacak olan organizasyon hakkında bilgi veren Yozgat Belediyesi Gençlik ve Spor Danışmanı Serkan Sönmez, bu gün Cumhuriyet Alanında tüm Yozgat halkının katılımı ile Yozgatspor 1959 FK’nın genel kurulunun yapılacağını söyledi. Genel Kurul öncesinde toplantı için gerekli yerlere davetiyelerin gönderildiğini ve herkesin toplantıya davet edildiğini dile getiren Sönmez, ‘’Bu gün yapacağımız etkinliğe katılımın çok yüksek olmasını bekliyoruz. Yozgatspor, Yozgat halkının takımıdır ve bu nedenle de Belediye Başkanımız Kazım Arslan’ın direktifleri doğrultusunda kongremizi de halkın önünde yapacağız’’ dedi. 
Kongrenin çok renkli görüntülere sahne olacağını dile getiren Sönmez, ‘’Cumhuriyet alanına sahnemizi kurduk. Bu sahnede Belediye Başkanımız Kazım Arslan, konuşma yapacak ve yeni oluşum ve Yozgatspor 1959 FK hakkında bilgiler verecek. Daha sonra yönetimin belirlenmesi ve tanıtımı yapılacak. Yönetim belirlenmesinin ardından takımımızın logosu tanıtılacak. Yozgat Belediyesi Kent Orkestrası ve Yozgatlı sanatçılardan Mümin Sarıkaya Yozgat türkülerini seslendirecek.

Ayrıca konser etkinliğimiz sırasında meşale gösterisi de yapmayı planlıyoruz. Biz Yozgat Belediyesi olarak tüm hazırlıklarımızı yaptık ve bu gün yapılacak olan genel kurula kitlendik. Hava şartlarının iyi olması durumunda her şeyin planlandığı gibi güzel geçeceğine inanıyorum. Yozgatspor’a gönül verenlerin katılımı ile coşkulu bir genel kurul toplantısı yapacağımıza inanıyorum’’ diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim