Yozgatspor'da tüm gözler bugün Ziraat Türkiye Kupasında oynanacak olan Yapraklı Belediyespor mücadelesine çevrilmiş durumda. Kendi tesislerinde Yapraklı Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladıktan sonra dün Çankırı'ya vararak burada kampa giren Kırmızı-Siyahlılar gözünü tur kapısına dikmiş durumda.
Zorlu maç öncesi hazırlıklarını tamamlayan kırmızı-siyahlı ekipte Özcan ve Okan'ın geçen sezondan kalma cezaları nedeniyle bu karşılaşmada görev alamayacakları öğrenilirken bu iki oyuncusundan yoksun şekilde Çankırı'ya giden Yozgatspor kafilesi kalacağı otele yerleşerek maç saatini beklemeye başladı.
Kampa giren Yozgatspor'da futbolcular, Ziraat Türkiye Kupasında oynayacakları Yapraklı Belediyespor maçını kazanarak kupada tur atlayıp hem camiayı hem de taraftarlarını sevindirmek istiyorlar.

HAKEMLER KIRIKKALE BÖLGESİNDEN

Ekibimiz Yozgatspor'un bugün Ziraat Tükiye Kupasında deplasmanda karşılaşacağı Yapraklı Belediyespor maçının hakemleri de açıklandı.
Türkiye Futbol Federasyonu Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamada Çankırı Atatürk Stadyumunda saat 16:00'da başlayacak olan Yapraklı Belediyespor-Yozgatspor 1959 FK mücadelesinde, Kırıkkale bölgesi hakemi Dursun Can düdük çalacak.
Yapraklı Belediyespor-Yozgatspor mücadelesinde düdük çalacak olan orta hakem Dursun Can'ın yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Evren Çağlar ve Ali Çakır'ın yapacağı mücadelenin dördüncü hakeminin ise yine Kırıkkale bölgesi hakemlerinden Uğurcan Gökler'in yapacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim