27. dakikada Hakkı Tosun’un defansın arkasında attığı top Adem’in önünde kaldı, müsait pozisyonda ayağı kayan Adem, topu boş kaleye gönderemedi. Yozgatspor mutlak golden oldu. 
36. dakikada Selim’in serbest vuruştan ceza sahasına gönderdiği topla buluşan Deniz, pasını Hakkı Tosun’a çıkardı, Hakkı’nın şutu az farkla yandan auta. 
38. dakikada Yeni Altındağ Belediyesporlu Kadir’in ceza sahası dışından vuruşu kaleci Aykut’ta kaldı. 
Müsabakanın ilk yarısı Yozgatspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıda da kırmızı siyahlı ekip rakibine oranla daha iyi oynayan taraftı. 
52. dakikada Semih Türe’nin sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşu Yeni Altındağ Belediyespor defansı kornere çeldi. 
55. dakikada gelişen Yeni Altındağ Belediyespor atağında Arif Yılmaz, sağ kanattan ceza sahasına ortasında topa iyi yükselen Zülfikar’ın kafa vuruşu az farkla üstten auta gitti. 
58. dakikada Ahmet’in ceza sahasına ortasında topa iyi yükselen Kadir’in kafa vuruşu Aykut’ta kaldı. 
62. dakikada Yeni Altındağ Belediyespor atağında karambolde kalan topa Arif Yılmaz vurdu, Arif’in vuruşunda meşin yuvarlak direkte patladı. Dönen topu Yozgatspor savunması uzaklaştırdı. 
67. dakikada Selim orta sahadan aldığı top ile rakip ceza sahasına girdi. Sol çaprazda kaleciyi çalımlamak isteyen Selim, bir anda kaleci Hakan’ın müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem direkt penaltı noktasını gösterirken kaleci Hakan’da çift sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Penaltı vuruşunu kullanan Hakkı Tosun düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı bir kaz daha fileler ile buluşturdu: 2-0
71. dakikada Semih Türe ceza sahasından kaleyi yokladı, top az farkla auta gitti. 
73. dakikada sol çaprazda topla buluşan Emre Çarpaz’ın sert şutunu kaleci Aykut güçlükle çeldi. 
74. dakikada Semih Türe’nin ara pasında topla buluşan Hakkı Tosun ceza sahasına girer girmez sert vurdu top yan ağlarda kaldı. 
77. dakikada Semih Türe’nin ceza sahasına yaptığı tehlikeli ortayı Hakkı Tosun’dan önce Altındağ defansı uzaklaştırdı, Yozgatspor mutlak bir golden daha oldu. 
78. dakikada Yozgatspor ceza sahasına doldurulan topta kaleci Aykut ve defans oyuncusu Erkan Kestir birbirleri ile çarpışınca, top boşta kaldı. Meşin yuvarlağı biranda önünde bulan Arif Yılmaz, topu boş kaleye bıraktı: 2-1
80. dakikada sağ kanattan Yozgatspor ceza sahası içine ortalanan topa İsmail Canlı iyi yükseldi. İsmail’in kafa vuruşu ağlarla buluştu ancak gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. 
83. dakikada Hakkı Tosun’un ceza sahası dışından sert şutu az farkla üstten auta gitti. 
84. dakikada Mustafa Murat Özdemir taç atışında ceza sahasında bulunan Hakkı Tosun ile topu buluşturdu. Hakkı Tosun’un gelişine şutu yan ağlarda kaldı. 
87. dakikada Semih Türe sol kanattan kendi kazandığı top ile rakip ceza sahasına girdi. Bir oyuncuyu çalımladıktan sonra şutu az farkla yandan auta gitti. 
88. dakikada Hakkı Tosun ceza sahası dışından bir kez daha kaleyi yokladı. Top üstten az farkla auta gitti. 
90. dakikada Hakkı Tosun’un ara pasında topla buluşan Selim, sol kanattan ceza sahasına girdi. Sol çaprazdan kaleyi iyi gören Selim’in sert şutunda kaleciye çarpan top filelerle buluştu 3-1.
Müsabakada başka gol olmayınca Yozgatspor güçlü rakibini 3-1 yenerek şampiyonluk yolunda umut tazeledi. 

Editör: TE Bilişim