Karşılıklı ataklarla geçilen müsabakaya hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Çankırı Belediyesi Gençlikspor oldu. 
5. dakikada gelişen Çankırı Belediyesi Gençlikspor atağında sağdan Bauma ceza sahasına gönderdiği tapa iyi yükselen Osman Talhan’ın kafa şutu yandan az farkla auta çıktı. 

13. dakikada sol kanattan gelişen Yozgatspor 1959 FK atağında defanstan ileriye çıkan Muharrem Kaya’nın ceza sahasına gönderdiği topa rövaşata ile vurmak isteyen Selim topu ıskalayınca kırmızı siyahlı ekip mutlak golden oldu. 
34. dakikada sağdan gelişen Çankırı Belediyesi Gençlikspor atağında Osman Talhan’ya yapılan hareketi müsabaka hakemi faul olarak değerlendirdi Osman Talha’nın kullandığı serbest atışta 90’a giden topu kaleci Yozgatspor 1959 FK kalecisi Aykut Demirdelen son anda güçlükle çeldi. 

36. dakikada Yozgatpor 1959 FK kontra atağında Onur’un soldan yaptığı ortada top kaptan Metin Kurt’un önünde kaldı. Tecrübeli oyunca kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü bir vuruş yapınca meşin yuvarlak Çankırı Belediyesi Gençlikspor kalecisinde kaldı. 
Müsabakanın ilk yarısında gol sesi çıkmayınca iki takımda soyunma odasına 0-0’lık skor ile girdi. 

İkinci yarıda konuk ekip Yozgatspor 1959 FK güçlü rakibi Çankırı Belediyesi Gençlikspor’a nazarak biraz daha iyi oynayan taraf oldu. 
49. dakikada Çankırı Belediyesi Gençlikspor atağında Doğukan’ın ara pasında topla buluşan Osman Talha, meşin yuvarlağa gelişine vurdu top kalenin dibinden auta çıktı. 

57. dakikada Yozgatspor 1959 FK kontra atağında Hasan’ın soldan ceza sahasına gönderdiği topa gelişine serv vuran Onur’un şutunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0

90+5’inci dakikada gelişen Yozgatspor 1959 FK kontra atağında Nizamettin’in sağdan yaptığı ortaya ceza sahası içerisinde iyi yükselen Fatih’in kafa şutunda meşin yuvarlak bir kez daha filelerle buluştu: 2-0

Müsabaka da başka gol olmayınca kırmızı siyahlı ekip üç puanı 2-0’lık skor ile hanesine yazdırırken, zirve iddiasını da sürdürdü. 
Yozgatspor 1959 FK aldığı bu galibiyet ile anını 18’e yükseltirken, haftayı maç yapmadan BAY geçiren lider Kazan Belediyespor ile arasındaki puan farkını da 1’e indirdi. 

Editör: TE Bilişim