Kırmızı-siyahlı ekibimiz, bu beraberlik ile puanını 23'e çıkararak 11. sıradaki yerini korudu. Rakibi Afyonkarahisarspor ise 20 puan ile 16. sırada bulunuyor.
Karşılaşma sonrasında bir açıklama yapan Yimpaş Yozgatspor Teknik Direktörü Alaaddin Demirözü, "Antrenmanlarda gösterdiğimiz performansı sahaya tam olarak yansıtamadık. Bulduğumuz önemli pozisyonları ise şanssızlığımız sonucu gole çeviremedik ve galibiyet parolasıyla çıktığımız karşılaşmayı beraberlik ile sonuçlandırdık. Pazartesi günü Antalya'da başlayacak kamp dönemi öncesinde ekibimizden gidecek isimler var. Bu gidecek arkadaşlarımızın yerine yeni transferlerimiz söz konusu. Yapacağımız değişikliklerle, ligin ikinci yarısında istikrarlı bir tablo yakalamaya çalışacağız." şeklinde konuştu.
Öte yandan geçtiğimiz sezon Yimpaş Yozgatspor formasını terleten ve bu karşılaşmada kaptan bandıyla Afyonkarahisarspor ekibinde yer alan Gökhan Altıntaş ve yine geçtiğimiz sezon Yimpaş Yozgatspor kadrosunda yer alan İbrahim Ayyıldırım, karşılaşma boyunca sergiledikleri performans ile taraftarlar arasında göz doldurdular.

STAT: Bozok Şehir Stadyumu
HAKEMLER: Özgün Sepin, Belgin Kumru, Gökmen Baltacı, Volkan Yanç
YİMPAŞ YOZGATSPOR: Kubilay Anteplioğlu, Veli Torun, Ersoy Yılmaz, Serkan Çelik, Necati Karadağ, Ali İhsan Fidan, Bora Çoban, Cemal Işık, Gökhan Şahin, Vehbi Furkan Yıldırım, Tayfun Yanar, Muhammed Onur Demir (Dk.37), Ergin Pektaş (Dk.19)
TEKNİK DİREKTÖR: Alaaddin Demirözü
AFYONKARAHİSARSPOR: Gökhan Ant, İlyas Ekiz, İsmail Odabaşı, İbrahim Ayyıldırım, İsmail Hacı Hafızoğlu, Ayhan Gürbüz, Aziz Kızılgün, Gökhan Köse, Ziya İnday, Gökhan Altıntaş, Tolga Yıldız, Ali Mesut (Dk. 81), Resul Ekrem Turhan (Dk. 88)
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Mete Ertem

MAÇTAN DAKİKALAR
02. dakika: Gelişen Afyonkarahisarspor atağı ile ceza sahasında yaşanan karambolde Aziz Kızılgün Afyonkarahisar'ı sevindiren golü buldu. 0-1
18. dakika: Korner çizgisine yakın kullanılan taç atışında Necati'nin şutu rakip kaleciden döndü. Atağın devamında rakip kale önünde yaşanan karambolde Ersoy'un şutu Afyonkarahisar kalecisi Gökhan'ın ayağına çarparak az farkla kornere çıktı. Bu pozisyonda Yimpaş Yozgatspor çok net bir pozisyonu değerlendiremedi.
20. dakika: Orta sahadan gelişen Yozgatspor atağında Ali İhsan'ın şutuna, rakip kaleci engel oldu.
37. dakika: Yimpaş Yozgatspor'da oyuncu değişikliği; giren oyuncu Muhammed Onur Demir, çıkan oyuncu Ersoy Yımaz.
39. dakika: Orta sahadan gelişen Yimpaş Yozgatsopr atağında, Bora'nın uzaktan sert şutu üstten auta çıktı.
40. dakika: Sağ kanattan gelişen Yimpaş Yozgatspor atağında Bora'nın şutu kaleci de kaldı.
42. dakika: Bu dakikada gelişen Yimpaş Yozgatspor atağında Serkan Çelik'in şutuna rakip kaleci Gökhan engel oldu.
43. dakika: Yozgatspor futbolcusu Vehbi Furkan Yıldırım'ın ceza sahası dışından sert şutu üstten az farkla auta çıktı. Kale vuruşu sonrası topa hakim olan Bora'nın pasını değerlendiren Ali İhsan Fidan'ın sert şutu rakip kaleci Gökhan'a takıldı.
43. dakika: Normal süreden 2 dakika önce karşılaşmanın orta hakemi Özgür Sepin, karşılaşmanın ilk yarısını bitiren düdüğü çaldı. İlk yarı sonucu: 0-1
50. dakika: Afyonkarahisarspor oyuncusu Tolga Yıldız'ın müdahalesi sonucu yerde kalan Muhammed Onur Demir'in kullandığı serbest vuruş az farkla yandan auta çıktı.
53. dakika: Yimpaş Yozgatspor futbolcusu Vehbi Furkan Yldırım'ın şutunu rakip kaleci güçlükle kornere çeldi.
63. dakika: Bu dakikada gelişen Yimpaş Yozgatspor atağında Burak Emre Kayan'ın uzaktan sert şutuna rakip kaleci engel oldu.
78. dakika: Yimpaş Yozgatspor'da oyuncu değişikliği; giren oyuncu Ergin Pektaş, çıkan oyuncu Veli Torun.
79. dakika: Orta sahadan Bora ile gelişen Yimpaş Yozgatspor atağında Muhammed Onur'un vuruşu az farkla yandan auta çıktı.
81. dakika: Afyonkarahisarspor'da oyuncu değişikliği; giren oyuncu Ali Mesut, çıkan oyuncu Tolga Yıldız.
84. dakika: Bu dakikada gelişen Yimpaş Yozgatspor atağında Gökhan Şahin'in sert şutu, az farkla üstten auta çıktı.
86. dakika: Bora ile gelişen Yimpaş Yozgatspor atağında top rakip takım tarafından taca çıkarıldı. Ceza sahası hizasından kullanılan taç atışı sonucu Afyonkarahisarspor kalesi önünde oluşan karambolde açıyı yakalayan Necati Karadağ, Yimpaş Yozgatspor'a beraberlik golünü kazandırdı. 1-1
88. dakika: Karşılaşmanın bu dakikasına kadar her fırsatta hakem ile tartışan Afyonkarahisarspor oyuncusu İsmail Odabaşı, hakemin tüm uyarılarına rağmen bu tutumuna devam etti ve sarı kart gördü.
90. dakika: Bu dakikada taç atışını kullanmak için çizgiye gelen ve 88. dakikada sarı kart gören Afyonkarahisarspor oyuncusu İsmail Odabaşı, kurallara uygun taç atışı yapmayınca ikinci sarı kart ve ardından kırmızı kartı görerek oyun dışı kaldı.
92. dakika: Yimpaş Yozgatspor, 90. dakikadan itibaren 10 kişi kalan Afyonkarahisarspor karşısında ikinci bir gol bulmak umuduyla, rakipkaleye ardı ardına ataklar düzenledi. Ancak bu ataklardan sonuç alamadı.
93. dakika: Kalan dakikalarda gol olmayınca karşılaşma 1-1'lik skor ile sona erdi.
Editör: TE Bilişim