Fransa’nın Bordeaux takımının alt yapısından yetişen ve geçen sene Süper Lig takımlarından Medical Park Antalyaspor’un alt yapısında başarılı bir sezon geçiren 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Bedirhan Yılmaz ile iki yıllık sözleşme imzaladı.
Transfer Komitesi Başkanı Erdoğan Uslukılıç, bizzat kendisinin görüştü genç yetenek Bedirhan Yılmaz ile karılıklı olarak anlaşıp 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Bedirhan Yılmaz hakkında yaptıkları araştırma da olumlu sonuçlar aldıklarını dile getiren Uslukılıç, ‘’Gelecek vadeden genç ve yetenekli bir oyuncu ile anlaştık. Umarım Kulübümüzde faydalı işler yapar’’ dedi.
Transfer çalışmalarının devam edeceğini özellikle genç yetenekli gelecek vadeden oyuncuları kadroları katmaya özen gösterdiklerini vurgulayan Uslukılıç, ‘’Yeni sezonda iyi bir takım kurmak için teknik direktörümüz Şenol Kaba ve transfer komitesi olarak Kulüp Başkanımız Nurullah Nurdoğan’ın destekleri ile yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Umarım çabalarımız boşa çıkmaz ve yeni sezonda hedefe oynayan bir takım oluruz’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim