Ligde şuanda yenilgisiz yoluna devam eden tek takım olan ve ligde oynadığı son iki karşılaşmayı da kazanarak ikinci sırada şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor, yarın takipçisi Altındağ Belediyespor’la karşılaşacak. 
Mücadele ettiği 6'ıncı grupta lider Zara Belediyespor’un hemen arkasında ikinci sırada bulunan Kırmızı-Siyahlılar, Ankara'da kazanıp çıkışını sürdürmek istiyor.
Teknik direktör Sadettin Dülger, hafta boyunca oyuncularını galibiyete odakladığını, Ankara’dan üç puan ile geleceklerini söyledi. Kendilerinin bir puan gerisinde yer alan Ankara temsilcisi Altındağ Belediyespor’u yenerek hem aralarındaki puan farkını arttırmak hem de iki haftadır devam eden galibiyet serilerini sürdürmek istediklerinin altını çizen Dülger, ‘’Şampiyonluk yolunda bundan sonra devre arasına kadar bütün müsabakalarımızı kazanmak zorundayız. Bu yolda en büyük engellerimizden birisi Altında Belediyespor. Onlarda bizim gibi zirve mücadelesi veriyorlar. Ankara taraftarlarımızın da desteği ile gülen taraf biz olacağız’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim