Halen şampiyonluk için rüyalar aleminde dolaşan kırmızı siyahlı ekip, bu rüyalar aleminden çıkıp artık gerçek hayata dönmesi gerekiyor. Yozgatspor rüyalar aleminde dolaşırken, ‘Atı alan Üsküdar’ı geçti’ bile. Lider Altındağ Belediyespor ile arasındaki puan farkı 12’ye çıkarken, devre arasında dahi şampiyonluk şansı verilmeyen MKE Kırıkkalespor ise konuk ettiği Zara Belediyespor’u 1-0 yenerek şampiyonluk yarışının en güçlü adaylarından oldu. 

Kırmızı siyahlı ekip sahasında konuk ettiği Sincan Belediyespor karşısında 26. dakikaya kadar hiçbir varlık gösteremedi. Bu dakikada Gökhan’ın sağdan ortasında topa kaleci ile birlikte yükselen Semih Türe’nin şutu auta çıktı.
 
29. dakikada Gökhan’ın soldan ceza sahasına ortasında Deniz’in uçarak kafa şutunu kaleci son anda kornere çeldi. 
32. dakikada Selim’in caza sahasına doldurduğu top Deniz’in kafasından sekti topu biranda önünde bulan Gökhan sol çaprazdan sert vurdu meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı. 
39. dakikada Sincan Belediyespor kontra atağında Ömer’in ceza sahası dışından sert şutu farklı şekilde auta çıktı. 
40. dakikada Gökhan’ın pasında, Uğur Dilli’nin ceza sahası dışından kaleye gönderdiği topu Sincan Belediyespor kalecisi güçlükle kornere çeldi. 
42. dakikada gelişen konuk ekip kontra atağında Ömer’in ara pasında topla buluşan Haydar, kaleci Aykut’un öne çıktığını görünce aşırtma bir vuruşla topu kaleye gönderdi. Meşin yuvarlak üsten auta çıktı. 
45. dakikada Yozgatspor ceza sahasına yapılan ortada top Erhan Kestim’in eline çarpınca müsabaka hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Emrah’ın vuruşunda top filelerle buluştu: 0-1
Müsabakanın ilk yarısı konuk ekip Sincan Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 
50. dakikada gelişen konuk ekip kontra atağında Mustafa Fehmi’nin caza sahası dışından sert şutu direkten döndü. Dönen topu Yozgatspor defansı uzaklaştırdı. 
57. dakikada Uğur’un soldan ortasında Hakkı’dan önce konuk ekip kalecisi topun sahibi oldu. 
65. dakikada Uğur Dilli rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrasında müsabaka hakemi Uğur Dilli aleyhine faul çalınca bu oyuncu hakemin kararına sinirlendi ve topu alarak sert bir şekilde yere vurdu. Müsabaka hakemi Uğur Dilli’yi direk kırmızı kart ile oyun dışında bırakınca Yozgatsporlu oyuncular biranda hakemin etrafını çevirerek kararına itiraz ettiler. Bu itirazlar sırasında Semih Ture’ye sarı kart gösteren müsabaka hakemi bu oyuncunun itirazlarına devam etmesiyle birlikte ikinci sarı kartını göstererek Semih Ture’yi’ de oyun dışında bıraktı. Yozgatspor bu dakikadan itibaren sahada 9 kişi mücadele etti. 
66. dakikada Emrah’ın ara pasında topla buluşan Uğur’un şutunda meşin yuvarlak bir kez daha filelerle buluştu: 0-2
67. dakikada Hakkı Tosun’un ceza sahası dışından sert şutu üsten az farkla auta çıktı. 
78. dakikada Hamza’nın ara pasında topla buluşan Hakkı Tosun, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-2
80. dakikada Hakkı Tosun’un ceza sahası dışından sert şutunu kaleci güçlükle kornere çeldi. 
85. dakikada Erhan Namlı’nın ara pasında topla buluşan Hamza’nın sert şutunu kaleci güçlükle kornere çeldi. 
90. dakikada gelişen Sincan Belediyespor atağında Fehmi’nin ceza sahası dışından sert şutu direğe çarparak filelerle buluştu: 1-3
Müsabakada başka gol olmayınca konuk ekip Sincan Belediyespor üç puanı 3-1’lik sonuç ile aldı.

Editör: TE Bilişim