Yozgatspor’u da yakından takip eden Kubilay Anteplioğlu, Yozgatspor’un Bölgesel Amatör Lig’inde şampiyonluk mücadelesi vermesine sosyal medya hesabından destek olarak, “Yozgatspor her açıdan o ligin çok üstünde bir geçmişe sahip. En kısa zamanda layık olduğu yere dönecektir” açıklamasında bulundu.

Geçen sezon takımının PTT 1. Lig’den 2. Lig’e düşmesinin ardından gösterdiği performans sonunda takımın değişmezi arasına girerek 1461 Trabzon takımının birinci kalecisi olan Kubilay Anterplioğlu Yozgat halkını ve ailesini gururlandırmaya devam ediyor.
Bu sezon 1461 Trabzon forması altında 6. lig maçında takımının kalesini koruyan Kubilay Anteplioğlu bu oynadığı karşılaşmalarda kendisine verilen şansı çok iyi kullanarak teknik heyetin gözüne girmeyi başarırken Trabzon kalesinde göstermiş olduğu başarılı performansla hem ailesinin hem de memleketi Yozgat’ı gururlandırdı.
Yetiştiği kulüp olan Yozgatspor’u da yakından takip eden ve Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmesine bir hayli üzülen başarılı eldiven Kubilay Anteplioğlu sosyal medyada kendi hesabından yaptığı açıklamalarla Yozgatspor’a destek olmayı sürdürüyor.
Genç kaleci Kubilay Anteplioğlu sosyal medya da kendi hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Yozgatspor zaten her açıdan o ligin çok üzerinde bir geçmişe ve tecrübeye sahip. İnşallah kısa zamanda layık olduğu yere dönecektir” dedi.
Editör: TE Bilişim