Müsabakanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, Yozgatspor rakibine oranla daha net pozisyonlar üreten taraf oldu.
15. dakikada Harun’un ceza sahasına ortasında Fatih Çakır topu ıskaladı. Meşin yuvarlağı önünde bulan Selim’in şutunda top kalecide kaldı.
21. dakikada Aytaç’ın ortasında topla buluşan Uğur’un şutu Sivas defansında döndü.
36. dakikada Sivas Cumhuriyet Üniversitesi takımının kazandığı serbest vuruşu Ahmet kullandı. Bu oyuncunun ceza sahasına gönderdiği topa kafayla dokunan Ersin’in şutu filelerle buluştu, anca müsabaka hakemi ofsayt gerekçesi ile golü vermedi.
40. dakikada Sivas Cumhuriyet Üniversitesi atağında Ali Yozgatspor defansını çalımlayarak ceza sahasına kadar girdi. Pasında Ünal penaltı noktası üzerinden çektiği şutu Yozgatspor defansından döndü.
45. dakikada Hamza’nın ara pasında topla buluşan Ahmet, müsait durumdaki arkadaşı Selime pas attı. Bu oyuncu pas vermek yerine kaleye şut atınca Yozgatspor mutlak golden oldu.
Müsabakanın ilk yarısı 0-0 tamamlanırken, ikinci yarıda Yozgatspor oyun hakimiyetini tamamen eline aldı.
46. dakikada Yozgatspor atağında İsmail’in ortasında topla buluşan Uğur’un sert şutu yandan az farkla auta çıktı.
53. dakikada orta sahanın sağından Aytaç’ın Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ceza sahasına doldurduğu topla buluşan Fatih Çakır, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0
59. dakikada Aytaç sağdan aldığı topla hızlı bir şekilde Sivas ceza sahasına girdi müsait durumdaki Ahmet’e pasını çıkardı bu oyuncunun şutunu kaleci kornere çeldi.
66. dakikada Aytaç’ın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Uğur’un aşırtma vuruşu üsten auta çıktı.
72. dakikada Fatih Çakır’ın caza sahası dışından sert şutunu Sivas Cumhuriyet Üniversitesi kalecisi güçlükle kornere çeldi.
82. dakikada Yozgatspor’un kazandığı serbest vuruşu kullanan Oğuzhan’ın ceza sahasına ortasında topa kafayla dokunan İsmail’in şutu filelerle buluştu: 2-0.
83. dakikada Yozgatspor atağında Selim kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü bir vuruş yaparak topu auta gönderdi ve takımını mutlak bir golden etti.
90 dakika sonrasında müsabakada başka gol olmayınca Yozgatspor Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ni 2-0 yenerek lige güzel bir başlangıç yaptı.

Editör: TE Bilişim