Geçtiğimiz haftayı maç oynamadan bay geçiren ve Perşembe günü Kayseri Yolspor maçı hazırlıklarına başlayan kırmızı siyahlı ekip iyi hazırlandığı bu müsabakaya mutlak üç puan parolası ile çıktı. Müsabakanın ilk yarısında etkili olan Yozgatspor, ikinci yarıda daha kontrollü bir oyun seçti ve rakibine pozisyon vermeden kontra ataklarla gol bulmaya çalıştı.
İlk yarıya hızlı başlayan temsilcimiz Yozgatspor müsabakanın 3’üncü dakikasında geliştirdiği kontra atakta topla buluşan Fatih’in vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.
7. dakikada soldan gelişen Yozgatspor atağında ceza sahasına yapılan ortaya iyi yükselen Gökhan Dereli’nin kafa şutunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0
Rakibi karşısında 1-0 önüne geçmesiyle daha da motive olan kırmızı siyahlı ekip rakip kalede üst üste pozisyonlar geliştirerek ikinci golü bulmaya çalıştı.
9. dakikada Yozgatspor kontra atağında ceza sahasına yapılan ortada Selim meşin yuvarlağı kafayla kaleye gönderdi top üsten az farkla auta çıktı.
14. dakikada Yozgatspor kontra atağında Fatih Çakır’ın ara pasında topla buluşan Selim düzgün bir vuruşla takımının ikinci golünü kaydetti. 2-0
Kalesinde ikinci golü gören ev sahibi takım Kayseri Yolspor farkı düşürmek için Yozgatspor kalesine yüklendi. Ev sahibi takım aradığı golü 43. dakikada Kaan Özdemir’in ayağından buldu maç için ümitlendi.
İkinci yarıya kontrollü başlayan Yozgatspor, kontra ataklar ile rakip kalede gol bulmaya çalıştı.
70. dakikada gelişen Kayseri Yolspor kontra atağında Yozgatspor defansının arkasına atılan topla buluşan Eray Ergin Yozgatspor ceza sahasına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü bir vuruş yaparak topu auta atınca takımını mutlak golden ve bir puandan etti.
90 dakika sonrasında müsabakada başka gol olmayınca Yozgatspor zorlu Kayseri Yolspor deplasmanından üç puanı müsabakanın ilk yarısında attığı 2 golle aldı.
Kırmızı siyahlı ekip Kayseri Yolspor deplasmanında aldığı bu galibiyet ile puanının 6’ya yükseltirken bir maç eksiği ile puan cetvelinde 4’üncü sıraya yükseldi.
bu sonuçla puan sıralamsında 4. sıraya yükseldi.   

Editör: TE Bilişim